- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Elvileg, azt, h kik csatlakoznak a wlanodra, a routerből is meg lehet nézni...legalábbis az enyémből igen
Amúgy nem tudsz belépni egy 64 bites wep kódolású hálózatra a proggal, csak tudod figyelni az adatforgalmat, ami alapján egy bizonyos adaforgalom felett meg tudod fejteni a kódolást, innentől meg már ugye nem nehéz csatlakozni
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #23 üzenetére
nem is tudtam, hogy adtál már nekem akármilyen codecet...na mindegy, biztos az öcsémnek adtad
-
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #20 üzenetére
Sztem nem igazán, bár lehet, hogy ezt a funkciót még nem fedeztem fel benne...úgy tom, hogy ezzel adatforgalmat lehet figyelni
Ja,te ajánlottad....de a topic témájáról semmit se tudnál, ha én nem árultam volna el neked a prog nevét...Sztem mondjuk ezt majd megbeszéljük msn-en, mert lehet, hogy egy kicsit már off... -
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #15 üzenetére
Ja, pedig nem ártana, ha használnád az ftp-t, mert tőlem is mindig mindent e-mailban kérsz, ahelyett, hogy letöltenéd a szerveremről...
-
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #10 üzenetére
Abban vhogy biztos vok, hogy nem régebben, mint én
Az meg, hogy nem használtad egy ideig, csak abban erősít meg, hogy te még eléggé taőasztalt lehetsz benne...nekem meg már volot vele émi eredményem.
-
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #8 üzenetére
Lehet, hogy azt nem neked kéne leírnod, hogy mire kattintsak, mivel 1. én szerztem meg( gyak neked is) a progot, vmint én tanítottalak meg, hogy hogyan kell használni, na mindegy, ha annyira akarsz taníts csak, majd ha vhol tévedsz, vagy vmi bonyolultabb verzióját tálalod egy dolognak, akkor helyesbítek
-
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #6 üzenetére
Nem akarlak égetni, de mivel te még egyedül ilyet nem nagyon csináltál, azért nem tudhatod, hogy pontosan hogy is van ez. A lényeg, hogy nem ilyen egyszerű az egész, de mondjuk nagyon nagy vonalakban ennyi
-
tkazmer
addikt
Hát ő, nagyjából így, de azért előbb még kell keresned egy wlan hálózatot, és annak azt mondani, hogy csatlakozás. Ha rőgtön nem utasít el, akkor gyak nyert ügyed van, azzal nem kell foglalkozni, hogy '' akapcsolat nem jött létrer, v korlátozott'' Amúgy minden csomagot elkap
-
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #1 üzenetére
Szerintem a topic címáből kikerülhetne az ''interneted'', pláne, mert nincs is semmi értelme
. Amúgy a kimenő, bemenő jelekről helyett írhattál volna csomagokat, az helyesebb, és szakszerűbb.
Na mindegy, ez az Ethereal tényleg nagyon jó progi, de én senkit nem akarok buzdítani vele illegális tevékenység végzésére(tulajdonképpen csak arra jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hővezető paszták
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest