- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Nem vagyok egy nagy hálózati májer, de erősen kezd érdekelni, hogy hogyan lehet védekezni az ellen, hogy lopják a netemet?
Mellesleg első körben szétröhögtem magam a „Szomszédok”-on… Tisztára, mint a Napsugár fiúk (ha valaki látta a filmet, tudja – alapmű, 40 felett meg egyenesen kötelezővé tenném)Ilyet csak egyszer láttam a PH!-n, amikor valaki úgy válaszolt egy kérdezőnek, hogy: kelj fel, gyere át az asztalomhoz, megmutatom
-
tkazmer
addikt
Elvileg, azt, h kik csatlakoznak a wlanodra, a routerből is meg lehet nézni...legalábbis az enyémből igen
Amúgy nem tudsz belépni egy 64 bites wep kódolású hálózatra a proggal, csak tudod figyelni az adatforgalmat, ami alapján egy bizonyos adaforgalom felett meg tudod fejteni a kódolást, innentől meg már ugye nem nehéz csatlakozni
[Szerkesztve] -
várnarancs
addikt
Upp!
-
várnarancs
addikt
Hát
Olyat csak az osztálytársam (ő is PH!-s) csinált. Kirakta a W-lan hálózatot fogó antennát az ablakba, befogott vele nem védett hálózatot, és azt használta. De amúgy ezzel amire gondolsz azt nem lehet megcsinálni, szerintem akkor a saját routerednek a progija, vagy ilyesmi kellene. Jah, mint ahogy észrevehetted csak ritkán jutok el idáig, de ha vmi kérdésed lenne akkor msn (balazskala@hotmail.com) vagy tel délutánonként.
-
Kicker
őstag
válasz
várnarancs #32 üzenetére
az kemény... de a netjét így tudod ''lopni'' is? vagy csak lecsípsz már csomagot...
amire én gondolok: tehát látod azt , hogy hány gép akaszkodik a routerre? esetleg nevet is tudnék adni a gépeknek? így ha látomhogy ismeretlen genyó van akkor máris fogom a puskát, és szétnézek 100m-es körzetben...
[Szerkesztve] -
várnarancs
addikt
Valami hasonló. De leaglább lehet vele minden be- és kimenő netforgalmat figyelni. És sztem lehet vele aztis, amit te akarsz. Nekünk eddig msn címeket, msn üziket, meg honlapokat sikerült kiszednünk. Utána olyan pofátlanok voltunk, hogy felvettük msn-re
És belinkeltü neki, hogy mit msnezett a barátjával
-
Kicker
őstag
válasz
várnarancs #6 üzenetére
pontosan hogy is megy ez?? egy jelszavas (64bites wep kódolású) wlan-ra betudsz lépni a progi segítségével? vagy mi fene?
egyébként nekem olyan progi kéne, ami mutatja, hogy kik csatlakoznak a wlanra... -
zsoi
senior tag
válasz
várnarancs #28 üzenetére
Akkor próbáld meg a linuxos progit.
Egyébként milyen linux? -
zsoi
senior tag
válasz
várnarancs #25 üzenetére
'' próbáltam volna az Etherneal-t Linuxos winen,'' .... ??? (=winemu?)
Miért nem a linuxos változatot használod linux alatt?
[Szerkesztve] -
clayman
aktív tag
válasz
várnarancs #25 üzenetére
Ugyan a google okos, de még mielőtt akárki is panaszkodna, a program neve Ethereal, nem pedig Etherneal.
-
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #23 üzenetére
nem is tudtam, hogy adtál már nekem akármilyen codecet...na mindegy, biztos az öcsémnek adtad
-
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #20 üzenetére
Sztem nem igazán, bár lehet, hogy ezt a funkciót még nem fedeztem fel benne...úgy tom, hogy ezzel adatforgalmat lehet figyelni
Ja,te ajánlottad....de a topic témájáról semmit se tudnál, ha én nem árultam volna el neked a prog nevét...Sztem mondjuk ezt majd megbeszéljük msn-en, mert lehet, hogy egy kicsit már off... -
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #15 üzenetére
Ja, pedig nem ártana, ha használnád az ftp-t, mert tőlem is mindig mindent e-mailban kérsz, ahelyett, hogy letöltenéd a szerveremről...
-
chicken
senior tag
egyáltalán nem csak arra való, mi rengeteget használjuk voip problémáknál... sokminden kiderül belőle, miért mit csinál valami a hálózaton, meg lehet érteni belőle a protokollok működésést pl csinálj egy sima ftp sessiont és mindjárt látod, hogy működik az ftp.
Screamm: felrakod, megnyitod, Capture menü és ott kiválasztani az Interfacek közül a wifi kártyát, meg h melyik fileba mentse, stb.
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #10 üzenetére
Abban vhogy biztos vok, hogy nem régebben, mint én
Az meg, hogy nem használtad egy ideig, csak abban erősít meg, hogy te még eléggé taőasztalt lehetsz benne...nekem meg már volot vele émi eredményem.
-
várnarancs
addikt
Senki? Nemcsak 1 ilyen progi van!
-
várnarancs
addikt
Ok, de én már régóta használom: mielőtt még átmentem volna hozzád. Csak addig a saját rendszeremen nem sok értelmét láttam, úgyis tom mit írok! Holnap lesz számtech óra, majd megnézem, h mit tud LINUXon
(mondjuk az egy kicsit macerásabb lesz, mert tz-t írunk, de meg lehet oldani
-
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #8 üzenetére
Lehet, hogy azt nem neked kéne leírnod, hogy mire kattintsak, mivel 1. én szerztem meg( gyak neked is) a progot, vmint én tanítottalak meg, hogy hogyan kell használni, na mindegy, ha annyira akarsz taníts csak, majd ha vhol tévedsz, vagy vmi bonyolultabb verzióját tálalod egy dolognak, akkor helyesbítek
-
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #6 üzenetére
Nem akarlak égetni, de mivel te még egyedül ilyet nem nagyon csináltál, azért nem tudhatod, hogy pontosan hogy is van ez. A lényeg, hogy nem ilyen egyszerű az egész, de mondjuk nagyon nagy vonalakban ennyi
-
tkazmer
addikt
Hát ő, nagyjából így, de azért előbb még kell keresned egy wlan hálózatot, és annak azt mondani, hogy csatlakozás. Ha rőgtön nem utasít el, akkor gyak nyert ügyed van, azzal nem kell foglalkozni, hogy '' akapcsolat nem jött létrer, v korlátozott'' Amúgy minden csomagot elkap
-
norbiphu
őstag
válasz
várnarancs #3 üzenetére
most akkor felrakom a laptopomra bekapcsolom a wirelesst és elkap minden jelet, vagy hogy is van ez?
-
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #1 üzenetére
Szerintem a topic címáből kikerülhetne az ''interneted'', pláne, mert nincs is semmi értelme
. Amúgy a kimenő, bemenő jelekről helyett írhattál volna csomagokat, az helyesebb, és szakszerűbb.
Na mindegy, ez az Ethereal tényleg nagyon jó progi, de én senkit nem akarok buzdítani vele illegális tevékenység végzésére(tulajdonképpen csak arra jó)
-
várnarancs
addikt
Hali mindenkinek!
Nah azért indítottam ezt a totyikot, mert ilyen még nincs, és nagyon érdekes dolgokat lehet vele megtudni a rendszerről, kimenő, bemenő jelekről, az adott userekről, stb. Elég sok ilyen program van, nem fogunk belőple egyhamar kifogyni:d Mindegyiknél meg lehet vitatni, h mire jó, miben rossz, ki mit ért el vele!
Az én egyik kedvenc progim az Etherneal, mindent figyel, még akkor is ha nem vagy rákapcsolódva a hálózatra. Pl.: védett W-Lan hálózatot is figyel, meg lehet vele tekinteni az illető milyen honlapokat nézett meg, milyen msn partnerei vannak, miket írt msnen, stb. Ti is írjatok bátran!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest