- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
várnarancs
addikt
Upp!
-
várnarancs
addikt
Hát
Olyat csak az osztálytársam (ő is PH!-s) csinált. Kirakta a W-lan hálózatot fogó antennát az ablakba, befogott vele nem védett hálózatot, és azt használta. De amúgy ezzel amire gondolsz azt nem lehet megcsinálni, szerintem akkor a saját routerednek a progija, vagy ilyesmi kellene. Jah, mint ahogy észrevehetted csak ritkán jutok el idáig, de ha vmi kérdésed lenne akkor msn (balazskala@hotmail.com) vagy tel délutánonként.
-
várnarancs
addikt
Valami hasonló. De leaglább lehet vele minden be- és kimenő netforgalmat figyelni. És sztem lehet vele aztis, amit te akarsz. Nekünk eddig msn címeket, msn üziket, meg honlapokat sikerült kiszednünk. Utána olyan pofátlanok voltunk, hogy felvettük msn-re
És belinkeltü neki, hogy mit msnezett a barátjával
-
várnarancs
addikt
Senki? Nemcsak 1 ilyen progi van!
-
várnarancs
addikt
Ok, de én már régóta használom: mielőtt még átmentem volna hozzád. Csak addig a saját rendszeremen nem sok értelmét láttam, úgyis tom mit írok! Holnap lesz számtech óra, majd megnézem, h mit tud LINUXon
(mondjuk az egy kicsit macerásabb lesz, mert tz-t írunk, de meg lehet oldani
-
várnarancs
addikt
Hali mindenkinek!
Nah azért indítottam ezt a totyikot, mert ilyen még nincs, és nagyon érdekes dolgokat lehet vele megtudni a rendszerről, kimenő, bemenő jelekről, az adott userekről, stb. Elég sok ilyen program van, nem fogunk belőple egyhamar kifogyni:d Mindegyiknél meg lehet vitatni, h mire jó, miben rossz, ki mit ért el vele!
Az én egyik kedvenc progim az Etherneal, mindent figyel, még akkor is ha nem vagy rákapcsolódva a hálózatra. Pl.: védett W-Lan hálózatot is figyel, meg lehet vele tekinteni az illető milyen honlapokat nézett meg, milyen msn partnerei vannak, miket írt msnen, stb. Ti is írjatok bátran!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest