Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
procam222
újonc
Sziasztok! "Stefi81"-nek hála, sikeresen üzembe helyeztem ma én is ilyen rádiót (még beépítés közbeni tesztüzem van). Gyakorlatilag minden oké, egy apró kivétellel: több csatorna szakadozik, akadozik, néhánynál digitális "sercegés" is hallható... A jelenséget nem feltétlenül tudom egyértelműen összekötni a bitráta emelkedésével, mert van olyan magasabb bitrátájú csatorna ami "stabil", és van olyan alacsonyabb ami néha szakadozik... Van amelyik szinte hallgathatatlan, (pl. "Tomorrowland one World"), van amelyik ritkábban szakad meg, van amelyik nagyon ritkán, de szinte egyikre sem merem rámondani, hogy "atombiztos". A wifi lefedettség stabil, az eszköz maga is stabil 3-4 "pálcika" között mutat (és minden más eszköz gondmentesen üzemel/streamel ebben a wifi környezetben). Szóval az lenne a kérdésem, hogy lehet-e ezen "javítani", ha igen hol érdemes keresni a hibát (hardver, szoftver, beállítás, wifi...), vagy pedig ez "ilyen"? Köszönettel!
[kép] [kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , R7 5800X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 960GB NVME
- Gamer PC - Ryzen 5 3600X // X470-F // 1660 SUPER OC // 16GB RAM // 1TB NVME SSD
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest