- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Akkor az is megoldható, hogy otthon előfizetek egy korlátos Adls-re a legkevesebb pénzért, aztán az irodai korlátlan adsl-re lépek fel este otthon, amikor az irodában nem megy a net.
Vajon akkor is csatlakozna otthon, ha az irodában is megy a net éppen??
Ez nem volt épp haszontalan "felfedezés" számomra -
kp78
addikt
Üdv!
Nekem annyira problémám lenne, mint inkább egy érdekes dologra keresem a választ.
Adott egy laptop, amire a hálózati kapcsolatoknál fel van "telepítve" egy Enternet-es, meg egy Externet-es ADSL kapcsolat.
Enternet az irodai, amit elég ritkán használok ezzel a laptoppal, Externet az otthoni.Tegnap vmiért többszöri próbálkozásra sem akart otthon csatlakozni az Externet otthon, és poénból ráklikkeltem a Enternet ikonjára, és majd kiugrott a szemem a helyéről, amikor kb. 2 sec alatt felállt otthon az Enternet, és minden gond nélkül ment.
Kérdésem tehát, hogy a fenébe létezik ez, amikor az Enternet egy teljesen másik matávos számhoz van kötve, és fizikailag kb 2-3 km-re van a lakástól. Vagy nem akkora dolog ez? Router egyik helyen sincs, bár ez sem számíthat szerintem. Én nem igazán értem, hogy lehet ez
.
Akkor ha bárki azonosítóját + jelszavát tudom, akkor tudok is kapcsolódni?
Ha otthon nem lenne a vonalra ADSL rendelve, akkor is menne ugyanígy?(ezt már nem tudom kipróbálni, de szerintem nem)
Van erre magyarázat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest