- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Üdv!
Nekem annyira problémám lenne, mint inkább egy érdekes dologra keresem a választ.
Adott egy laptop, amire a hálózati kapcsolatoknál fel van "telepítve" egy Enternet-es, meg egy Externet-es ADSL kapcsolat.
Enternet az irodai, amit elég ritkán használok ezzel a laptoppal, Externet az otthoni.Tegnap vmiért többszöri próbálkozásra sem akart otthon csatlakozni az Externet otthon, és poénból ráklikkeltem a Enternet ikonjára, és majd kiugrott a szemem a helyéről, amikor kb. 2 sec alatt felállt otthon az Enternet, és minden gond nélkül ment.
Kérdésem tehát, hogy a fenébe létezik ez, amikor az Enternet egy teljesen másik matávos számhoz van kötve, és fizikailag kb 2-3 km-re van a lakástól. Vagy nem akkora dolog ez? Router egyik helyen sincs, bár ez sem számíthat szerintem. Én nem igazán értem, hogy lehet ez
.
Akkor ha bárki azonosítóját + jelszavát tudom, akkor tudok is kapcsolódni?
Ha otthon nem lenne a vonalra ADSL rendelve, akkor is menne ugyanígy?(ezt már nem tudom kipróbálni, de szerintem nem)
Van erre magyarázat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os ASUS TURBO RTX 2080 SUPER EVO - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest