-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
altoalto
tag
Marad hat
Ezert irtam az elejen, hogy sok helyen kertem mar segitseget, de senki nem tudja miert akad ez a jatek mindket gepemen. Amikor 8mbites netem volt szinten akadt, csak nem ennyire. Ma reggel mertem egy francia szerveren pinget. 49 pinget es 5 jittert irt ki es A minositest adott. Tenyleg erthetetlen a miertje.
-
-
altoalto
tag
A bf play4free vel nem volt eddig gondom az elozo nettel. A mostanival meg nem neztem. A mervelemez 5.6-os erteket mutat a computers performance listan. A tobbi ertek 7.6 kornyeken all. O a leggyengebb lancszem a rendszerben, de nem hinnem, hogy haldokolna, hiszen a Far Cry3 elment rajta.
A vezetekes dolog nem fog menniTalan ha atlasszozok egy adag kabelt a folyo tuloldalara
Valahogy olyen erzesem alakult ki, mintha a kis fajlok (toredekek) elerese hosszabb idot venne igenybe, mint egy nagy youtubos hd videot megnyitni. -
altoalto
tag
Ping 24, jitter 11. B kapcsolat. Igen, egy netvadasz antennaval fogok egy 80-90%os free jelet. 4 mbites wifi kapcsolatrol beszelunk.A datanetes ping (60) tobb mint 2000 km-rol ertendo. Hopps megmertem meg1x. Ping 60, jitter 73. c kapcsolat. Pedig ugy indult egy darabig, mint a 24-es elozo ertek, majd hirtelen megugrott. 3. meres ping 20, jitter 3.B kapcsolat. 4. meres ping 20, jitter 5.
Elotte egy 8 megabites telenor adsl elofizetesem volt. Ennel nem mutatkozott ennyire latvanyosan a laggolas, de peldaul sokszor irta ki, a "problema a kapcsolattal" uzit. Itt nem fagyott a karakterem 2-3 masodpercig, csak erezni lehetett a csuszasokat. pl. kesobb halt meg az ember amikor mar reg fedezek mogott allt, vagy nem mukodtek gombok 1-2 masodpercig, "szaggatottan" ugralt a repcsi a levegoben stb. Elegem lett a fizetos, rablo szolgaltatobol, igy felmondtam a szerzodest.
-
altoalto
tag
Udv! Lenne egy komoly problema a netemmel. Tobb forumra irtam idaig, de sehol nem birtak segiteni. A gepem I7, 12gb ram szuper vga. Szuz win7 64 bites rendszer. Szoval hardver oldal okes. A problemam a kovetkezo:Lagggg! Feltettem a gepemre a netmeter nevu progit. Azzal szoktam figyelni az esemenyeket. Amikor youtubon hd videot nezek 500-550 kb/s-el toltok le. Atlagban a speedtest 4 mbps sebesseget mer letolteskot. A datanet hasonlot. Ping 65 a magyar szerverre. Kulfoldon, eszakon elek. Feltoltesnel 0.5 mbit kornyeken all meg a mutato. Kedvenc jatekom a Battlefield Heroes. Ennel a jateknal allandoan a "problema a kapcsolattal" uzenetet irja ki jatek kozben. Europai szervereken jatszva az emberem jatek kozben lefagy nehany masodpercre, kis szunet majd ujra es ujra ezt csinalja. Szinte jatszhatatlan. Probaltam minimum felbontassal, hanggal windows ablakban jatszani. Semmit sem segitett a laggoloason. Abszolut nem ertem miert van a laggolas. Fps-em vegig 100 felett. A prociterheles uresen 1%, jatek kozben atlag 13-14%.Max 20%. Minden felesleges futo alkalmazas kikapcsolva. A jatek a netmeter szerint alig hasznal valamennyit. 10-30 kb/s. Rossz diagnoszitkai progit valasztottam volna? Nehany szerver kiirja a pingem a ping parancsot beeirva. Ez altalban 88-98 kozott mozog. Valakinek otlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged