Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tombar
senior tag
válasz
altoalto
üzenetére
nálam egy régi maxtor volt a ludas, de szerintem a tiédben nem hinném h gond van vele. egy hdd sentinelt feltehetsz és tesztelheted, mert az pontosabb és a hibákat is hamar kiszűri. szerintem a nettel lesz a gond, illetve magával a játék szervereivel. új géppel ugyanazzal a nettel simán ment akadás nélkül nálam.
jitterrel inkább röccenések, stutterek lennének. ilyen hosszú laggok szerintem vmi nagyon meredek késleltetés miatt lehet, de ha csakis ennél a játéknál fordul elő, akkor valószínűleg a szerverrel van probléma. azért majd egy stabil, jó nettel is csekkold le. -
tombar
senior tag
válasz
altoalto
üzenetére
nálam is volt hasonló helyzet, csak bárhol játszottam, bármilyen jó nettel ugyanúgy laggolt, droppolt a szerver. nálam hdd haldoklás volt a hiba. esetleg nézd még meg a bf play4free-t, tanki online-t stb. illetve célszerű lenne vezetéken is megpróbálni a témát, esetleg egy olyan havernál, akinél garantált a rendes futás/kis ping. valószínűleg stutterelsz, szóval a hálózatnál lesz a gond, ami remélhetőleg csak a wifin jelentkezik. viszont a bfh szerverei híresen gyengék, 100-150 körüli pinget nem tudnak lekezelni, legalábbis nálam nem.
-
club1
veterán
válasz
altoalto
üzenetére
A 80-100-as pingből gondolom, hogy nem vezetékes, hanem valamilyen vezetéknélküli szolgáltatón keresztüli internetkapcsolatról van szó. Vagy ez a ping Magyarország felé értendő csak? Mert ha utóbbi, akkor az természetes, a ping a távolsággal nő... Pingtest.net helyi szervert kiválasztva mit mond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest