Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Motorola Fold?
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
altoalto
tag
Udv! Lenne egy komoly problema a netemmel. Tobb forumra irtam idaig, de sehol nem birtak segiteni. A gepem I7, 12gb ram szuper vga. Szuz win7 64 bites rendszer. Szoval hardver oldal okes. A problemam a kovetkezo:Lagggg! Feltettem a gepemre a netmeter nevu progit. Azzal szoktam figyelni az esemenyeket. Amikor youtubon hd videot nezek 500-550 kb/s-el toltok le. Atlagban a speedtest 4 mbps sebesseget mer letolteskot. A datanet hasonlot. Ping 65 a magyar szerverre. Kulfoldon, eszakon elek. Feltoltesnel 0.5 mbit kornyeken all meg a mutato. Kedvenc jatekom a Battlefield Heroes. Ennel a jateknal allandoan a "problema a kapcsolattal" uzenetet irja ki jatek kozben. Europai szervereken jatszva az emberem jatek kozben lefagy nehany masodpercre, kis szunet majd ujra es ujra ezt csinalja. Szinte jatszhatatlan. Probaltam minimum felbontassal, hanggal windows ablakban jatszani. Semmit sem segitett a laggoloason. Abszolut nem ertem miert van a laggolas. Fps-em vegig 100 felett. A prociterheles uresen 1%, jatek kozben atlag 13-14%.Max 20%. Minden felesleges futo alkalmazas kikapcsolva. A jatek a netmeter szerint alig hasznal valamennyit. 10-30 kb/s. Rossz diagnoszitkai progit valasztottam volna? Nehany szerver kiirja a pingem a ping parancsot beeirva. Ez altalban 88-98 kozott mozog. Valakinek otlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Spórolós topik
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Hővezető paszták
- Temu
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi