Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tombar
    senior tag

A bf play4free vel nem volt eddig gondom az elozo nettel. A mostanival meg nem neztem. A mervelemez 5.6-os erteket mutat a computers performance listan. A tobbi ertek 7.6 kornyeken all. O a leggyengebb lancszem a rendszerben, de nem hinnem, hogy haldokolna, hiszen a Far Cry3 elment rajta.
    A vezetekes dolog nem fog menni:):):) Talan ha atlasszozok egy adag kabelt a folyo tuloldalara:)
    Valahogy olyen erzesem alakult ki, mintha a kis fajlok (toredekek) elerese hosszabb idot venne igenybe, mint egy nagy youtubos hd videot megnyitni.

nálam egy régi maxtor volt a ludas, de szerintem a tiédben nem hinném h gond van vele. egy hdd sentinelt feltehetsz és tesztelheted, mert az pontosabb és a hibákat is hamar kiszűri. szerintem a nettel lesz a gond, illetve magával a játék szervereivel. új géppel ugyanazzal a nettel simán ment akadás nélkül nálam.
    jitterrel inkább röccenések, stutterek lennének. ilyen hosszú laggok szerintem vmi nagyon meredek késleltetés miatt lehet, de ha csakis ennél a játéknál fordul elő, akkor valószínűleg a szerverrel van probléma. azért majd egy stabil, jó nettel is csekkold le.

Új hozzászólás Aktív témák