- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
Na szasztok, régebben én is sokat szívtam ezekkel a rpogikkal elég nehéz lepucolni őket mert beírja magát több helyre is a legegyszerübb ez:
Az oldal ami bejon, szal annak az alján mindíg van ilyesmi :contact as, webmaster, stb... valamelyikre kattintva előjön egy kis banner és megkérdezi, hogy letöltöd ezt és ezt az exe file-t(uninstal.exe) erre te helyeselj letöltöd, megnyitod és láss csodát, nincs több erőszekos kezdőlap...
sok sikert a találtgatáshoz, alul keresd, kell lennije ilyennek! -
danzi
tag
Sokaknak javaslom, hogy a user ne legyen local admin a gépen!! Administratorként group policyval le is lehet lockolni a kezdőlap beállítását, viszont a registry-t minden tudni fogja írni, ha Adminként neteztek játszotok satöbbi.... ha kell valamit telepíteni, akkor futassátok ''runas /user:administrator setup.exe'' paranccsal, amúgy mehet minden sima userként! :D
-
Antonio
senior tag
letöltöttem CW... ot de sajna hogyan tovább? angoltudásom (és ez irányú informatikai tudásom is) még hagy kívánni valót maga után :(
(ikonból) szépen elindítom, klick a FIX gombra: lefut egy lista mindenre kiírja not present (nincs?) az utolsó 4re: pedig -none infected
- not infected
-not infected
- done
Exit ... akkor kiírja :how di I prewent re-infection? ráklickelek
:3 lehetőség et ad - valamilyen pach letöltést a microsoft .comról
- service pak 1a letöltés
- meg olvasgasak innstrukciókat, MS Java VM
na szóval vakarom a fejemet hogyan tovább ...
mert az a rohadt: http://www.trytechnical.com beírja magát az induló lapra és eggyelőre semmi változást nem vettem észre
köszi ! -
válasz
Zoli bácsi #8 üzenetére
I Accept install the sponsor, vagy vmi ilyesmi; no, ezt nem kellett volna kipipálnod. Egyébként szerintem cool a messenger plus.
-
SeatZola
őstag
Hi Mindenkinek!
Hasonló gondokkal kűzdöttem én is. Kipróbáltam a CWS Shedder-t és az megoldotta az idegesítő porblémát. Én ajánlanám mindenkinek! -
Antonio
senior tag
üdv ...
de ökör vagyok ... most ahogy ovastam a hozzászólásokat ... jutot eszembe hogy én eddig nem töröltem ki sose azt az oldalt, hanem csak átírtram ... most kitöröltem ... kapcsolat bontás ... bekapcs és voálá startlap.hu
de azért érdemes ezeket a progikat letölteni ... googleba beírom a nevüket símán megtalálja a letöltési helyet?? ... bár mig ezt leírom kiis próbálhtom ... de ma már nem foglalkozom vele :) -
Zoli bácsi
őstag
Egy kivételtől eltekintve nekem az ilyen kezdőlap gondokat az ad-aware megoldotta. A minap bejött az ablak, hogy a Messenger plus-nak van uj verziója, frissítem-e? Frissítettem, nyomtam a gombokat, lehet hogy valami kérdés felett elsiklottam, mert utána a kezdőlapom végleg egy angol nyelvű oldalra vitt, a kedvencek is ilyenekkel lettek tele, meg 6 új parancsikon is megjelent. Itt nem segítettek a kémeltávolítók sem, a kezdőlaőot nem bírtam visszaállítani. Uninstaláltam a messenger plus-t, de a probléma nem szűnt meg. Végül bepörögtem: Norton Ghost segített. Vigyázzatok a Messenger Pluss-al!
-
salazol
őstag
Van sok olyan parazita, amit az említett programok hiába távolítanak el, következő indításkor megint ott vannak. Eddig 2 ilyet kellett irtanom, mind a kettőnél a guglin találtam segítséget.
Pl. mindenáron az i-lookup.com akart maradni a kezdőlap, rákerestem, hogy
i-lookup uninstall vagy i-lookup remover
és csodák csodája, az i-lookup honlapjáról lehetett letölteni az eltávolító progamot. -
erdoke
titán
válasz
Apollo17hu #4 üzenetére
A Spybot Search&Destroy az eredeti megoldás. A SpySweepert is leszedi, mert az tőle lopta az induló adatbázist...;]
Nekem még mindent leszedett, csak rendszeresen frissíteni kell az adatbázist és a motort, és minden opciót engedélyezni kell. -
Pet_i
senior tag
válasz
Apollo17hu #4 üzenetére
A Hijackthis-szel pont ezt tudod kivédeni, soronként ellenőrizni tudod a gyanús dolgokat, infokat ír ki róla és eldöntheted, hogy törlöd-e+backup lehetőség is van. Nekem ez hozott helyre mindent, kb. 20 progit kipróbáltam, de ez tényleg műxik.
-
Apollo17hu
őstag
Tegnap nekem is pontosan ugyanez volt a problémám.
Ajánlom a
- Spy Sweeper,
- Spybot,
- Ad-aware
programokat. A Spybottal és az Ad-aware-rel vizsgáld át a géped, a Spy Sweeper-t pedig állítsd be, h automatikusan induljon a gép bekapcsolásakor. Van benne egy olyan opció, ami a kezőlap beállíttását teszi lehetővé. Én visszaállítottam az eredeti kezdőlapomra, és működött is rendesen. De: kb. 2-3 percenként kaptam a figyelmeztetést, hogy a kezdőlapom meg akar változni (angol nyelvű vmilyen search.ws lehetett asszem), és mindig kattintanom kellett, hogy elutasítom a változást. Viszont b lehet azt is állítani, hogy a kezdőlap-változási kísérleteket ne jelezze, hanem automatikusan utasítsa el. Így elég, ha folyamatosan fut, nem használ sok memóriát.
Ja még vmi: a Spybot és az Ad-aware (6) lefuttatása után sem oldódott meg a probléma, tehát igazából a Spy Sweeper a megoldás. -sztem
[Szerkesztve] -
Antonio
senior tag
üdv...
nem értem: vezérlőpult/internet beállítások/kezdőlap/álltalános kezdőlapot beállítom pl.: startlap.hu ... ok ... és ha kipróbálom rendben is ... de kikapcsolás után tehát másnap mikor megint bekapcsolom netet megint egy teljessen ismeretlen angol nyelvű lap jön be kezdőlapként (most a nevét nem jegyeztem meg de ez most nem olyan fontos (?)talán valamilyen startlaphoz hasonló oldal támakörök csoportokba stb)
hogy lehet ezt megoldani ... ok nem egy életbevágó dolog de kíváncsi vagyok mi a megoldás ... kicsit idegesít ...
kösz...
Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Windows 11
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- BMW topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest