Keresés

Aktív témák

• Antonio

senior tag

válasz agba #11 üzenetére

letöltöttem CW... ot de sajna hogyan tovább? angoltudásom (és ez irányú informatikai tudásom is) még hagy kívánni valót maga után :(

(ikonból) szépen elindítom, klick a FIX gombra: lefut egy lista mindenre kiírja not present (nincs?) az utolsó 4re: pedig -none infected
    - not infected
    -not infected
    - done

Exit ... akkor kiírja :how di I prewent re-infection? ráklickelek
    :3 lehetőség et ad - valamilyen pach letöltést a microsoft .comról
    - service pak 1a letöltés
    - meg olvasgasak innstrukciókat, MS Java VM

na szóval vakarom a fejemet hogyan tovább ...

mert az a rohadt: http://www.trytechnical.com beírja magát az induló lapra és eggyelőre semmi változást nem vettem észre

köszi !

• Antonio

senior tag

üdv ...

de ökör vagyok ... most ahogy ovastam a hozzászólásokat ... jutot eszembe hogy én eddig nem töröltem ki sose azt az oldalt, hanem csak átírtram ... most kitöröltem ... kapcsolat bontás ... bekapcs és voálá startlap.hu

de azért érdemes ezeket a progikat letölteni ... googleba beírom a nevüket símán megtalálja a letöltési helyet?? ... bár mig ezt leírom kiis próbálhtom ... de ma már nem foglalkozom vele :)

• Antonio

senior tag

üdv...

nem értem: vezérlőpult/internet beállítások/kezdőlap/álltalános kezdőlapot beállítom pl.: startlap.hu ... ok ... és ha kipróbálom rendben is ... de kikapcsolás után tehát másnap mikor megint bekapcsolom netet megint egy teljessen ismeretlen angol nyelvű lap jön be kezdőlapként (most a nevét nem jegyeztem meg de ez most nem olyan fontos (?)talán valamilyen startlaphoz hasonló oldal támakörök csoportokba stb)

hogy lehet ezt megoldani ... ok nem egy életbevágó dolog de kíváncsi vagyok mi a megoldás ... kicsit idegesít ...

kösz...

Aktív témák