- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Tegnap nekem is pontosan ugyanez volt a problémám.
Ajánlom a
- Spy Sweeper,
- Spybot,
- Ad-aware
programokat. A Spybottal és az Ad-aware-rel vizsgáld át a géped, a Spy Sweeper-t pedig állítsd be, h automatikusan induljon a gép bekapcsolásakor. Van benne egy olyan opció, ami a kezőlap beállíttását teszi lehetővé. Én visszaállítottam az eredeti kezdőlapomra, és működött is rendesen. De: kb. 2-3 percenként kaptam a figyelmeztetést, hogy a kezdőlapom meg akar változni (angol nyelvű vmilyen search.ws lehetett asszem), és mindig kattintanom kellett, hogy elutasítom a változást. Viszont b lehet azt is állítani, hogy a kezdőlap-változási kísérleteket ne jelezze, hanem automatikusan utasítsa el. Így elég, ha folyamatosan fut, nem használ sok memóriát.
Ja még vmi: a Spybot és az Ad-aware (6) lefuttatása után sem oldódott meg a probléma, tehát igazából a Spy Sweeper a megoldás. -sztem
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik
- Star Trek
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Horgász topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest