- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
Köszi szépen, neked is kellemes hétvégét :)
Nyisd meg a registry-t, és menj el ehhez a kulcshoz: HKEY_CLASSES_ROOTMIMEDatabaseContent Typeimage/jpeg
A jobb oldalon látni fogsz egy Extension nevű string value-t. Az értéke .jpeg, ugye? Írd át .jpg-vé, a registry-t csukd be, majd próbáld ki a képek mentését :)
Legyél jó, szia!
tsibe -
törölt tag
Szia!
Igazán szívesen, nincs mit köszönni :) Ennek a ''nemtalálom a tempinternetfileskönyvtárban amit automatice ment el a böngészőm''-dolognak otthon utánanézek, ott XP van. Bocsi egyébként érte, de én úgy tudtam, hogy oda menti alapból. Majd ennek utánanézek még estefelé. Láttalak ám fent itt a PH-n tegnap este, csak már nagyon fáradt voltam, nem vártam meg, hogy vajon ide hozzászólsz-e, sikerült-e a dolgot megoldani, szóval ne haragudjál. De örülök, hogy megoldódott a problémád :) Ha máskor is elakadsz valamiben, bátran szóljál, itt nagyon segítőkészek az emberkék :) -
törölt tag
Szia!
Szívesen, nincs mit :) Egyébként, azért nem találod meg az elmentett file-jaidat, mert azok automatikusan a Temporary Internet Files mappába mentődnek, aminek a tartalma viszont alapértelmezésből nem látszik, ha nincsen bejelölve az Intéződben az, hogy a rejtett- és rendszer-file-okat is jelenítse meg. Így a keresés is hasztalan, mert az meg nem keresgél a rejtett mappákban.
A kérdésedre kicsit körülményes a megoldás, de a lényeg, hogy megoldható. Sajnos, akármilyen típusú file-t szeretnél letölteni, és szeretnéd hogy kiírja megint neked azt, hogy kívánod-e menteni, és ha igen hová, szóval azt a file-típust ki kell keresned a következő helyen: Indítsd el a Windows Intézőt. Eszközök menüpont Mappa beállításai Fájltípusok fül (kérlek nézd el nekem, hogy a pontos magyar megnevezést nem tudom, így lehet, hogy hibázom, de sajnos angol Windows-t nézek most). Itt keresd ki azt a kiterjesztést, amit menteni akarsz. Legyen ez mondjuk a ZIP. Legörgeted a listát, míg oda nem érsz. Kattints rá egyet a bal gombbal, majd nyomd meg az OK és a Mégse gombok fölött található Speciális gombot. Ha nem találsz ilyet, mert mondjuk Win98-at használsz, akkor abban az esetben a Szerkesztés gombot kell megnyomnod. Fel fog dobni egy külön ablakot, és itt keresd meg azt, hogy Megnyitás jóváhagyása letöltés után. Ez elé rakjál egy pipát, majd OK-val lépjél ki az összes ablakból, és a végén az Intézőt is becsukhatod. Ezután próbálj meg egy akármilyen .zip file-t letölteni. A rossz hír az, hogy ezt az összes kiterjesztéssel el kell játszanod, amit csak le szeretnél tölteni (pl.: .jpg, .ace, .arj, .mpg, stb.). Vagy van még egy lehetőséged: Újratelepíted a böngésződ. Remélem sikerrel jársz. Szólj bátran, ha valami nem világos, jó? Segítek szívesen :) -
törölt tag
Szia!
Még egy javaslatom van, aztán már csak egy: IE újratelepítés.
A Temporary Internet Files Content.IE5 könyvtár teljes tartalmát törölheted. Sőt ide is menj el légy szíves: Eszközök Internetbeálíltások Általános fül. Cookie-k törlése, utána pedig Fájlok törlése és ott teljes helyben tárolt tartalom törlése-t is pipáld be. Ha ez megvan, nézd meg, hogy itt Eszközök Internetbeálíltások Speciális fül a Biztonság-nál nincs-e bepipálva az, hogy Titkosított lapokat ne mentsen a lemezre. Ha van előtte pipa, vedd ki. Ezután OK-zd le az egészet, és az IE-t csukd be. Majd indítsd el, és próbálj menteni. Ha most sem jó, akkor szerintem telepítsd újra a böngésződet. -
törölt tag
Szia!
1. [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=7687[/L]
Ürítsd a cache-t.
2. Mentés másként-tel próbálod azokat a bizonyos oldalakat menteni? Ez a probléma azóta van, mióta csak .bmp-be engedi a képeket lementeni? Furcsa, még ilyenbe nem futottam, de mindjárt utánanézek. Ürítsd a cache-t, és próbáld ki majd az oldalak mentését is, jó?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest