Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
-
Gigicuci
senior tag
ahh, ok értem. Furcsa volt, mert rögtön megjelent az egyenlegemen az eur mint szabad összeg, de mégse engedte elkölteni. Ezek szerint akkor ez lehetett az oka.
Automata váltással csináltam idáig de így mindig hagyott egy ~10k HUF-ot a számlán ami zavart. Nagy ráhagyással dolgozik, gondoltam hátha így megtrükközöm, de akkor hagyom az egészet így és kész.
Az elején nem jöttem még rá, hogy lehet tört részvénnyel is dolgozni, így alakult ki ez a HUF puffer, azóta nem tudom lefogyasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest