- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Travelos
őstag
válasz
Blaymoira #362 üzenetére
1. Értem, köszönöm. Tehát akkor ez a fajta számla igazán aktív kereskedésre nem való. Azt is olvastam tegnap valahol, hogy az eladás után az összeg nem lesz azonnal jóváírva, csak a T+1 napon. Hosszútávú befektetésekre viszont nagyon jónak tűnik a 15% adókedvezmény miatt, pl. ETF-ek. Ami még kérdés nekem, hogy a TBSZ-en a műveletek költsége a főszámláról lesz levonva, vagy valamennyit rá kell hagyni a devizaváltás, kereskedés és számlavezetési költségek miatt? Magyarul a TBSZ-en az elérhető teljes összegre kiadhatom a megbízást vagy nem?
2. Lehet nem jól fogalmaztam. Nem simán az order type-nál levő megbízásról beszélek, ott nyilván látom a STOP LIMIT típusút. Hanem pl. egy vételi megbízás során alul van olyan, hogy ATTACH ORDERS, ahol a STOP LOSS résznél megadható egy érték, aminek elérése esetén azonnal zárja a pozíciót. Itt csak piaci áras megbízás van a Client Portálon, nincs Limit áras. A mobil alkalmazásban meg van azért. Ez állítható valahol? Nem nagyon találom. -
avl
senior tag
válasz
Blaymoira #301 üzenetére
valaki probalta egyebkent mar, hogy tenyleg konkretan mikor, mire, mi volt legolcsobb ? ...persz azt gondolom nagy jelentösege nincs 1-2 € különbsegnek
arra gondolok, hogy gettex-en lehet kisebb a forgalom, nagyobb a spread, stb., de a min dij 1.25€ es 0.05%-tel ez 2500 € eseten esik egybe
ha valaki 2500-3000-3500-4000-.... €-ert kereskedik, konkretan nezte valaki, hogy a masutt pl. min. 3 € be tudta-e hozni pl. a kisebb spreaddel, kicsit olcsobb veteli vagy dragabb eladasi arral a min. dij hatranyat ?
pl. 3000 €-ert 100€-s 30db ETF-et veve gettex-en 1.5€ a dij, total: 3001.5€
ha a 3 €-s min. diju tözsden veszi az ember, akkor 3001.5-böl akkor kerül ki 30 db, ha az ara (3001.5-3)/30=99.95€ a darabár; van ekkora különbseg tözsdei arakban ? vagy hol igen, hol nem ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest