Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Köszi!
Hát nem egyszerű.Nem tudom az okozhatta-e az eltérést hogy most év elején mikor frissítettem az IBKR profilt akkor kikapcsoltam ezt az USA kettős adóztatást elkerülő dolgot amit a Github leírás is ír. Eddig be volt kapcsolva, mivel anno mikor regisztráltam tavaly év elején még ez volt érvényben.
Ide akkor írj értéket, ha te önállóan fizettél be szocho-t 2024-re. Ha ilyen nem történt, akkor hagyd üresen.
Mivel van vested dollár RSU-m periodikusan a cégtől ahol dolgozom, így amúgy is kell befizetnem egyénileg SZJA-t és SZOCHO-t a NAV-nak ezek után, és ezt fel is kell tüntetnem adóbevallásban.Azért gondoltam hogy esetleg akár a következő ilyennél (adózói negyedév vége előtt kell ezeket rendezni) hozzá is rakhatnám és akkor itt feltüntetem és ki van fizetve.
De hajlok rá hogy ez annyira pici összeg amúgy is, és mivel amúgy se esne bele az 1000Ft-ot elérő SZJA hátralékba, ezért hagyom a fenébe.
Kár hogy ennyire agyon van bonyolítva ez az egész.
Ilyesmire pl. egy könyvelőt fogadni teljesen hülyeség lenne, mert nettó pénzkidobás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Withings ScanWatch 2 42 mm fekete újszerű, garanciális, extra szíjjal eladó!
- Vadonatúj bontatlan Samsung Galaxy okosóra 7 44 mm-es katonai zöld színben! Piaci ár alatt!
- Noblechairs HERO
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Playstation 5 Slim Digital (CFI-2116) eladó garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát nem egyszerű.