Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Köszi!
Hát nem egyszerű.Nem tudom az okozhatta-e az eltérést hogy most év elején mikor frissítettem az IBKR profilt akkor kikapcsoltam ezt az USA kettős adóztatást elkerülő dolgot amit a Github leírás is ír. Eddig be volt kapcsolva, mivel anno mikor regisztráltam tavaly év elején még ez volt érvényben.
Ide akkor írj értéket, ha te önállóan fizettél be szocho-t 2024-re. Ha ilyen nem történt, akkor hagyd üresen.
Mivel van vested dollár RSU-m periodikusan a cégtől ahol dolgozom, így amúgy is kell befizetnem egyénileg SZJA-t és SZOCHO-t a NAV-nak ezek után, és ezt fel is kell tüntetnem adóbevallásban.Azért gondoltam hogy esetleg akár a következő ilyennél (adózói negyedév vége előtt kell ezeket rendezni) hozzá is rakhatnám és akkor itt feltüntetem és ki van fizetve.
De hajlok rá hogy ez annyira pici összeg amúgy is, és mivel amúgy se esne bele az 1000Ft-ot elérő SZJA hátralékba, ezért hagyom a fenébe.
Kár hogy ennyire agyon van bonyolítva ez az egész.
Ilyesmire pl. egy könyvelőt fogadni teljesen hülyeség lenne, mert nettó pénzkidobás.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Debian GNU/Linux
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát nem egyszerű.