- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Nekem rendesen működik
Biosban auto-n van hagyva és így ha kell a powa akkor megy 3066mhz-en ha nem akkor (wines progival) akár 375MHz-re is visszaveszMelegedni csak ha seti megy rajta akkor melegszik amúgy a speedstep teszi a dolgát
Egyébként ez a speedstep akkor jó ha a másodperc töredék alatt is akár több 100x változtatja az órajelet.
Na jó elmondom nekem notiba van -
Break
senior tag
háááát ......
Bios frissítés után megtaláltam a speedstep-et...hiába kerestem a leírásban, hiszen amikor írták, akkor még nem is volt ilyen funkciója
DE : ez akkora szívás ...... a speedstem nem automatikus, hanem kézzel kell beállítgatni, hogy mikor legyen aktív .......... Bővebben: link
...végülis működik....de ez nem az igazi..sőt ennél bénább megoldást ki sem találhattak ....
valaki tud erre valami alternativát, hogy automatikus legyen ez a funkció ? -
Club
őstag
Nem lehet hogy ez alaplap függő is?
Mert pl hírként kint van egy új ASUS lap, abban benne van.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Break
senior tag
Valaki tudna infókat mondani a témáról ?
Kicsit elvagyok veszve, mert sok helyen olvasgattam az új Intel 6xx szériában benne van ez teknyika, de nem találtam (lehet, hogy én vagyok béna) olyan lapot ami ezt támogatná is ....
A mostani alaplapomon (Abit aa8-duramax @ intel 640) biosában sem találok semmi féle utalást rá hogy ez valahogyan működne (vagy ki-be kapcsolható lenne mint a mobil alaplapoknál)
Vagy ez nem úgy működik ????
Erre kérnék valami felhomályosítást, mert ez a funkció életre keltése jótékony hatással lenne a gép hőmérséklet csöpkentésére.
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest