- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Break
senior tag
háááát ......
Bios frissítés után megtaláltam a speedstep-et...hiába kerestem a leírásban, hiszen amikor írták, akkor még nem is volt ilyen funkciója
DE : ez akkora szívás ...... a speedstem nem automatikus, hanem kézzel kell beállítgatni, hogy mikor legyen aktív .......... Bővebben: link
...végülis működik....de ez nem az igazi..sőt ennél bénább megoldást ki sem találhattak ....
valaki tud erre valami alternativát, hogy automatikus legyen ez a funkció ? -
Break
senior tag
Valaki tudna infókat mondani a témáról ?
Kicsit elvagyok veszve, mert sok helyen olvasgattam az új Intel 6xx szériában benne van ez teknyika, de nem találtam (lehet, hogy én vagyok béna) olyan lapot ami ezt támogatná is ....
A mostani alaplapomon (Abit aa8-duramax @ intel 640) biosában sem találok semmi féle utalást rá hogy ez valahogyan működne (vagy ki-be kapcsolható lenne mint a mobil alaplapoknál)
Vagy ez nem úgy működik ????
Erre kérnék valami felhomályosítást, mert ez a funkció életre keltése jótékony hatással lenne a gép hőmérséklet csöpkentésére.
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest