- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én sem olvastam el a hsz.-edet alaposan. Még1x átolvasva már máshogy értettem. Arról meg valóban nem tudtam, hogy az intel saját lapjában van erre lehetőség.
A stilust én sem érzem jogosnak,de mindazonáltal én is hibás vagyok. Meaculpa maxima, és most megyek 10korbácsütést mérek magamra -
westlake
félisten
en orulok neki hogy sikerult megnevettetni nehany embert.. nagyker? hmm.. ismerek nehanyat.. ott igazan nagy prok dolgoznak.. volt nehanyhoz szerencsem.. egyebkent igy mar teljesen vilagos szamomra, hogy miert is irtad azt, amit irtal.. szolhattal volna elobb is, hogy egy kimuvelt nagyker alkalmazott vagy, mert akkor kertem volna telefonos segitseget..
en kerek elnezest, hogy egyaltalan "megszolitottalak".. igerem, nem fordul elo tobbet..
mar szamomra is volagos, hogy odaver a szamtech tudasod.. -
westlake
félisten
tisztazzunk nehany dolgot..
(megprobalom felvenni a ritmusod, de valoszinuleg nem fog sikerulni)
valoszinuleg nagyon is jol tudod, hogy az idezojel mire valo a magyar nyelvben, de jelen esetben nem ertem miert is alkalmaztad ebben a formaban.. a ph! nagyurral en sem ertek egyet, de nincs mitt tenni, nem lehet rajta valtoztatni.. na mindegy.. amit viszont nem ertek, hogy a nick-emet miert tetted idezojelbe.. azota is ezen gondolkozom, de nem jovok ra.. valoszinuleg en nem vagyok azon az ertelmi szinten, mint kellene..
nade terjunk a topik temajara..nem, valoban nem mondtad, hogy a server piacra szanjak a cpu-t.. te azt irtad, hogy a s771-es tokozasu cpu-k server procik.. ezzel egyutt szerinted hiaba s771-es tokozasu a proci, az valojaban nem szerver proci.. ahha, ertem
ahelyett, hogy egy oldalrol idezgetsz (raadasul nem is azzal kapcsolatban, amirol szigoruan szo van), inkabb nez utana jobban, hogy az intel melyik piacra szanja a platformra.. azert, mert a legtobb ember szamara elerhetetlenek ezek a dolgok az aruk miatt, meg nme egyertelmu, hogy kizarolag szervert lehet epiteni ebbol a konfigbol.. egyebkent ha meg mar itt tartunk.. elmagyaraznad, hogy melyik szerverbe kell dual sli?nem a 4 darab 16 szoros pci-e sinrol beszelek, mert ilyet mar lattunk i975-os lapnal is (nem ujdonsag)..
egyebkent nem bantottal meg (egyebkent sem konnyen lehet), de a legtobb esetben egyszerubb beismerni, hogy hulyeseget irtunk.. lehet hihetetlen, de en is kezdek mar raszokni erre
viszont, hogy tenyleg essen egy kis szo a topik temajarol is.. (igen, lesz sli)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest