- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasfészek
tag
Westlake!
Láttam nagyon sokat vagy erre, gondolom érdekel a platform a hozzászólásokból. Igazából sokat filozofáltam rajta mi lenne a jó, és lehet hogy tudnál segíteni a döntésben.
Nagyon csábító az ASUS bővíthetősége és a két procc hely. Többmindenre is használnám a gépet: PS, 3D vizualizáció, ebben benne van a Zbrush is ami sok memóriát eszik, kompozitálás.
Viszont szeretnék rajta szabadidős tevékenységet is folytatni, ahhoz nem tudom mennyire alkalmas. Játékok futtatása, film nézés, néha film szerkesztés.
Hallottam ezt-azt, hogy a Xeonok nem szeretik a játékokat? Ez igaz? Vagy a szerver ramokkal bibi lehet játékok alatt (nem kedvelik)? Ez is igaz?Szóval nem tudok dönteni, érdemes-e ezt, vagy inkább venni egy egy CPU-s q6950-es cpu-t és hozzá 8gb memóriát. az is elegendő?
-
hunnylander
őstag
Szerintem a Sli meg a CF az OSX-nél driverproblémákba is ütközik talán, és nincs is rá jelentős felhasználói igény sem. A Mac Pro-kat a médiaiparban használják előszeretettel, ott meg a gamer igény közelít a nullához, a Sli meg CF az meg végképp. Viszont a multimonitoros setup az igényelt dolog. Kérdés nekem csak az, hogy az alaplap mi lehet.
-
törölt tag
-
hunnylander
őstag
-
hunnylander
őstag
Viszonylagos, hogy kinek melyik a jobb választás. Az alkalmazási terület dönti el. Pl. én a dual quad gépembe is csak egy videókártyát tennék, mert nekem annyi a szükséges.
Ez a Skulltrail alaplap olyan 300-400 dolláros áron kezdené felkelteni az érdeklődésemet (persze lesz az majd annyi, hamarabb mint gondolnánk), de akkor is gazdaságosabb (és alacsonyabb fogyasztású) Xeonokat tennék bele, nem a méregdrága 771-es Extremeket.
-
eastlake
csendes tag
Nekem nem lóg le a kép, én tökéletesen látom őket. Próbáld a felbontást nagyobbra tenni. Az asztal területén bárhol ahol a háttérképet látod, nyomj egy jobb gombot-tulajdonságok és ott a megjelenítés részben találsz egy csúszkát. ha azt jobbra húzod és a 640x480-ról feljebb állitod mondjuk kb 1024x768-ig(remélem a monitorod birja ezt a felbontást) és akkor tök jól fogod látni te is. Ha gondolod a monitor résznél a frekvenciát is állitsd feljebb ha még hagyományos CRT monitorod van, akkor nem fog kifolyni a szemed. Ajánlom a minimum 85, de inkább a 100Hz-et. Persze csak ha 1024-es felbontásban ezt még birja a monitorod.
Köszi Andrew, nagyon hasznosak a linkek amiket küldtél, és sokkal jobb igy a kép, mint linkelve
-
Andrew74
csendes tag
Szia "westlake (PH! nagyúr)"
Bocsi hogy merek valaszolni a leirtakra. 2 dolog:
1 En nem irtam hogy szerver piacra szanja ha tudnal olvasni, azt irtam server cpu-k
2 Mutass mar lecci egy lapot ami "DESKTOP" kategoria 771 tokozassal?
idezet: www.hoc.hu-rol
Februárban kezdi meg a támadást az Intel Skulltrail
Hogy csak néhány dolgot említsünk:
2 db Socket 771 foglalat 45 nm-es XEON Harpertown processzorok fogadására, így 8 mag fogható működésre egy alaplapon
4 db teljes pufferelésű FB-DIMM foglalat szerver DDR2 memóriák számára
2 db NVIDIA nForce 100 MCP lapka, 4 db 16x PCI-E sínnel, így megvalósulni látszik egy Intel márkájú lapon a SLI (Quad-SLI is?) használatának lehetősége
10 rétegű NYÁKTenyleg desktop kategora !!!!!!
Server tehnologia a Kiraly desktop kategoriban Talan igy helyes
Bocsi a hangvetlert ha megbantottalak.
Udv.. Andrew
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest