- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Aktív témák
-
McKalton
tag
Szevasztok!
Segítség kéne manuális tuninghoz. Az alaplapom egy ASUS P4C800 Deluxe benne ez a proci a memó 1GB Kingston Value Ram cl3-as 470Mhz-ig stabilan.
A procit ai tunerral huztam eddig abból is csak a 20%-os ment. a 30%-os már 3.4GHz-en menne ha menne de megfagy oprendszertöltéskor.
A kérdésem az lenne hogy azt hallottam hogy ezzel a procival elég magas eredményeket lehet elérni és én egy stanbil de magasnak mondható állítási lehetőséget várok tőletek.
Nálam fesz emelés nélkül 3.15-3.18GHzig ment stabilan ez 20% tuning csak ennyit tudna???? 255 -ös fsb még bebootol csak oprendszerbenben fagy le.
A fesz emeléshez nem értek miket kéne beállítanom.
A memót 320-on használom mivel 3.07-től már a memó nem bírja ez ugye 470MHz körül van. AZ AGP/PCI ratiot bántsam e vagy a feszet meddig emeljem 1.575 vagy 1.6 és az fsb-t?
Segítsetek köszi! Ja AMI biosz tehát teljesen különbözik az award bioszában lévő softmenu III.-tól.!
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest