- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Aktív témák
-
McKalton
tag
Szevasztok!
Segítség kéne manuális tuninghoz. Az alaplapom egy ASUS P4C800 Deluxe benne ez a proci a memó 1GB Kingston Value Ram cl3-as 470Mhz-ig stabilan.
A procit ai tunerral huztam eddig abból is csak a 20%-os ment. a 30%-os már 3.4GHz-en menne ha menne de megfagy oprendszertöltéskor.
A kérdésem az lenne hogy azt hallottam hogy ezzel a procival elég magas eredményeket lehet elérni és én egy stanbil de magasnak mondható állítási lehetőséget várok tőletek.
Nálam fesz emelés nélkül 3.15-3.18GHzig ment stabilan ez 20% tuning csak ennyit tudna???? 255 -ös fsb még bebootol csak oprendszerbenben fagy le.
A fesz emeléshez nem értek miket kéne beállítanom.
A memót 320-on használom mivel 3.07-től már a memó nem bírja ez ugye 470MHz körül van. AZ AGP/PCI ratiot bántsam e vagy a feszet meddig emeljem 1.575 vagy 1.6 és az fsb-t?
Segítsetek köszi! Ja AMI biosz tehát teljesen különbözik az award bioszában lévő softmenu III.-tól.!
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest