Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bogarfx
üzenetére
Ritkán szoktam játszani és akkor sem zavar, ha esetleg a minőségből vissza kell vennem. A GTA 4-et ki se próbáltam.
Eddig 4670-es vidkarim volt és csak azért cseréltem le a minap, mert a héten jön a Full HD-s monitor.
Játékok terén nem rendelkezem nagy tapasztalatokkal, ilyen irányú tapasztalatokkal nem igazán tudok szolgálni. -
fagy53
nagyúr
válasz
bogarfx
üzenetére
Ne a VGA-hoz lődd be a procit, hanem a játékokhoz ill a felbontáshoz. Ez utóbbi feltétel már idejétmúlt, mert senki nem játszik 800x600-ban, de a játékok komoly meghatározók.
Ha multizol akkor számít a proci is, magas FPS- eknél sokszor akadály a proci, de single-ben ahol a full grafika fontos, a VGA a döntő tényező és ilyenkor a 3.0-3.3GHz közötti tartomány a CPU órajelnek elég, bármilyen VGA-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Fitbit Versa 4 okos óra
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Inkább Xbox360-on toljátok