- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amennyiben megdobsz mindenkit egy XBOX360-al, úgy szívesen játszunk rajta.
Mellesleg nekem az adatlapomon lévő konfiggal 1280*1024-ben minden highon, view distance 30-on, a többi maxon, kivéve az árnyékot, mert azt kikapcsoltam, megy 37 átlag fps-el, ami már nagyon is az élvezhető határ fölött van.
-
bogarfx
aktív tag
Én csak azért kérdeztem mert a GTA 4 ha eldöcög rajta akkor a többi egyenesen hasitani fog
Amúgy meg mostanában én sem szoktam játszani csak mivel anno a San Andreas nagyon tetszett és végig is toltam gondoltam az uj Gta biztos jó lehet
Amúgy tényleg optimalizálatan vacak kipróbáltam a mostani(adataimnál lévő) konfigon hát akkor én is szidtam a rockstarosokat hogy hogy lehet ilyen játékot kiadni
@racis Nekem sem az a lényeg hogy csili-vili 186AA meg 576AF-va menjen egy játék. Élsimitást meg szürést nem is szoktam használni(na persze egy 2600XT-vel nem is ajánlott
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest