Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
shteer #56031 üzenetére
Fostam baszod.
Platót kellett belemezelni mire beöltöztem és bekúsztam alá elkapott a cifrafosás. Pár varratot levarrtam spuri befelé. Bakancs + ezer gúnya le utolsó pillanatban épphogy beugrottam a budira. Kijövök, ruha fel be a plató alá. Kis hegesztés majd váratlanul mindent eldob hátraarc és futólépésben spuri vissza a budira. Ezt játszottam egész délután aztán meguntam és ki sem mentem már. Kibaszott kínai kaja tuti valami környékbeli kóbor kutyából volt. Legközelebb arra járok tarkón baszom a kis vigyori vágott szeműt.
-
zoltanz
nagyúr
Orosz Szuper Márió: [link]
-
zoltanz
nagyúr
Gender (nő egyenjogúsági) film tervek: (nem vígjátékok)
Hét mesterlövésznő, Gyűrűk úrnője, Mikor a bula csóválja, A Taxisofőrnő, Keresztanya, Nem vénasszonynak való vidék, Eső embernő, Asszony a holdon, Szuka szorítóban, Az asszony tragédiája, Pop csávók stb. Denevérasszony, Halászkirálynő legendája, Az utolsó Amazon. (ja ez már van, bocs b+) -
8th
addikt
-
Gyuri27
félisten
-
zoltanz
nagyúr
8th
Néztem nemrég, egy alap, 4 magos Xeon C2Q procin (4x1600 Mhz) már közepes felbontáson, (1080p) böngetőből, akad a Youtube-on új AV1-es (jogdíjmentes) videó.
Utolsó mohikán (platform) az aranykorból sajna.
Elrepült felette az idő vasfoga, hiába. -
Gyuri27
félisten
-
8th
addikt
Amikor mások balfaszkodása miatt nem haladtál a munkával és emiatt vasárnap még vissza kell menned másfél órára, hogy befejezd. [link] Jobb reggelt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest