- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzz
őstag
válasz
ploteus #1675 üzenetére
Az volt a baj, hogy egy s939-es lapba raktam bele, és nem bírtam állítani a kontrasztot, de már azóta kiderült, hogy az agp-slot nem kompatibilis az eist-el, ezért nem lehet állítani a szorzó fsb-jét, syn7h37ic pedig azért tudta állítani, mert átnevezte a bios kerneljében a frame-et.
Röviden ennyi.
Amúgy meg az övé c1 steppinges, az enyém pedig b1. -
Antibá
tag
válasz
ploteus #1652 üzenetére
Hát erre a gyönyörű táblázatra
csak annyit tudok mondani,hogy ,ha mind a három procinál ugyanazon verziójú everestet használtál akkor ott valami bib van.
Áh , dejó lenne ,ha felraknád a 3.01-et
Főleg a 820-as eredményei a nagyon nem faszántosak.
De ezt azthiszem már egyszer elmondtam itt neked ebben a topikban.
A kedvedért felrakom a D940 tuningolt eredményeit,de csak holnap. -
törölt tag
válasz
ploteus #1663 üzenetére
Nálam semmi gond nem volt a uguru-val, még guru clock is volt (most nincs
).
Az Asus-al semmi bajom, csak annyi, hogy a kategóriák legdrágább lapjai. Egy középkategóriás Asus, pl. P5B drágább, mint egy felsőkategóriás Abit, pl AB9Pro.
Főleg a csúcslapjai horror összegűek. Igazából az árát nem éri meg, mert nem nyújt annyival többet, amennyivel drágább.
Bár ez ugyanúgy igaz más márkákra is, pl. Panasonic, Nike, Nokia stb stb.... -
törölt tag
válasz
ploteus #1639 üzenetére
Az hótziher, hogy két év múlva már más konfigom lesz. De lehet, hogy az alaplapom marad.
Azt kb kétévenként cseréltem eddig is. Ha nem b@ssza el megint az Intel a kompatibilitási dolgaitÉn egész jól elvoltam a 925xe lappal is egészen a dualcore megjelenéséig.
Azért is váltottam most, mert reménykedem, hogy az elkövetkező két-három évre támogatni fogja a procikat. A core2duo-t biztos, és ha jól olvastam, még a core quad procikat is támogatni fogja. -
törölt tag
válasz
ploteus #1637 üzenetére
Valóban, egy magra írt progiknak esélyük sincs. Viszont, már jönnek a több magra írt játékok, is, ahol már hátrányban lesznek. A conroe még nagyon drága, és nehezen beszerezhető. Egyenlőre marad a D, bár én is észrevettem, hogy egy kicsit lassabb bizonyos tesztekben, mint a 6xx. Ez, van. Bár a D9xx procit úgy is fel lehet fogni, mint 2db 6x1 proci egy tokban minusz HT.
-
Antibá
tag
válasz
ploteus #1616 üzenetére
Hát én P5WD2-Prémiumba használom a D940-et és nagyon meg vagyok elégedve.
Ahogy feltelepítettem a szokásos progikat neki is álltam a tuningnak.
Milyen ramok vannnak a gépedben?
Mert ,ha jobb minőségűek akkor adhatsz nekik nyugodtan több feszt.
Esetleg FSB és csipszett feszt is emelhetsz,ha magassabb órajelen hajtod a procit,a stabilabb működés miatt.
Annyi bibi azért van a lappal,hogy ,ha újraindítod akkor leáll egy pillanatra minden ,mintha kikapcsolna,de 1 másodperc múlva újraindul a gép.Ez valami konstrukciós hiba ,de nem egetverő.
A másik hiba ,hogy szerintem felül kel a procit feszelni rendesen ,mert nagyon ingadozik a feszültség.Főleg terhelés alatt képes 0,05 Voltot is esni a Vcore.De ez csak tuning esetén számít.
Szerintem az XP-t úgy rakd fel,hogy a rendszered ne legyen tuningolva,és viszonylag kicsi max 20gigás partícióra telepíds fel.
Sok-sok kellementlenségtől meg tudod magad kímélni hidd el.
Nyugodtan alap órajelen Xp,aztán alpalp,DirectX,VGA,stb...
Eddíg én a lappal és a procival 4670Mhz-körül járok,1.4725 Volttal
Ez a rendszer vége ekkora feszemeléssel.Ha itt emelek akár 1-et is az fsb-n akkor már nem fut le a SPi 32M teszt.
Mondjuk érdekes, a rendszer ezen a progin kívül stabil,mert a Spi 16M lefut ,és végig mennek a 3D Mark tesztek is.
Most visszavettem 1,425-re a Vcore-t,és 275x16=4400Mhz-en hajtom a procit.
Az biztos ,ha ki akrod próbálni mi is a rendszered vége akkor rakj valami jó erős hűtőt a procira és adj neki 1,45Voltot(léggel többet ne!!!),és addíg emeld az fsb-t ameddíg az összes progi biztonságosan ,akár egymás után többször is lefut.
A játékok nem ilyenek ,mivel most 2 magos a procid és nem biztos ,hogy ajáték teljesen kiterheli.
Használj prime 95,SPi 32M,Cinebench 2003,Metabench,3DMark 05-06 progikat ,ha ezek lefutnak akkor stabil a renszered.
Innen le tudod tölteni a progikat:[link]
Remélem tudtam segíteni. -
Remington
őstag
válasz
ploteus #1536 üzenetére
szvsz nagyon minimális növekedés lenne mert csal procilimites beállításokkal tudja kihasználni a 2.magot. szal olyan 1024-ben aa és af nélkül. gondolom te nem akkorába játszol
hát jah, ha nekem lenne egy kóróm biztos nem baszogatnám ilyen vmodokkal. gondolj bele véletlen rosszul csinálod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Borderlands 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 26
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest