- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibá
tag
válasz
ploteus #1616 üzenetére
Hát én P5WD2-Prémiumba használom a D940-et és nagyon meg vagyok elégedve.
Ahogy feltelepítettem a szokásos progikat neki is álltam a tuningnak.
Milyen ramok vannnak a gépedben?
Mert ,ha jobb minőségűek akkor adhatsz nekik nyugodtan több feszt.
Esetleg FSB és csipszett feszt is emelhetsz,ha magassabb órajelen hajtod a procit,a stabilabb működés miatt.
Annyi bibi azért van a lappal,hogy ,ha újraindítod akkor leáll egy pillanatra minden ,mintha kikapcsolna,de 1 másodperc múlva újraindul a gép.Ez valami konstrukciós hiba ,de nem egetverő.
A másik hiba ,hogy szerintem felül kel a procit feszelni rendesen ,mert nagyon ingadozik a feszültség.Főleg terhelés alatt képes 0,05 Voltot is esni a Vcore.De ez csak tuning esetén számít.
Szerintem az XP-t úgy rakd fel,hogy a rendszered ne legyen tuningolva,és viszonylag kicsi max 20gigás partícióra telepíds fel.
Sok-sok kellementlenségtől meg tudod magad kímélni hidd el.
Nyugodtan alap órajelen Xp,aztán alpalp,DirectX,VGA,stb...
Eddíg én a lappal és a procival 4670Mhz-körül járok,1.4725 Volttal
Ez a rendszer vége ekkora feszemeléssel.Ha itt emelek akár 1-et is az fsb-n akkor már nem fut le a SPi 32M teszt.
Mondjuk érdekes, a rendszer ezen a progin kívül stabil,mert a Spi 16M lefut ,és végig mennek a 3D Mark tesztek is.
Most visszavettem 1,425-re a Vcore-t,és 275x16=4400Mhz-en hajtom a procit.
Az biztos ,ha ki akrod próbálni mi is a rendszered vége akkor rakj valami jó erős hűtőt a procira és adj neki 1,45Voltot(léggel többet ne!!!),és addíg emeld az fsb-t ameddíg az összes progi biztonságosan ,akár egymás után többször is lefut.
A játékok nem ilyenek ,mivel most 2 magos a procid és nem biztos ,hogy ajáték teljesen kiterheli.
Használj prime 95,SPi 32M,Cinebench 2003,Metabench,3DMark 05-06 progikat ,ha ezek lefutnak akkor stabil a renszered.
Innen le tudod tölteni a progikat:[link]
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- SQL kérdések
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Kompakt vízhűtés
- Robogó, kismotor
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest