Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ploteus
aktív tag
válasz
GreatGodzi
üzenetére
Nekem ott van feljebb a D820 proci teszt, és szerintem egész jól muzsikál, ahoz képest, hogy D8xx széria. Viszont az az iszonyatos hő, ha az ember tényleg tuningot akar, és a feladatkezelés elég furán viselkedett nállam. Tény, hogy nem véletlen jött a 9xx család.

Amúgy nem csak 50k-ba van tuning lap, Asus P5WD2, már 30-35k-ba lehet venni, és brutális tuningot lehet vele elérni
Viszont azt nagyon sajnálom, hogy a 930-ba nincs SPEEDSTEP, és a következő értelmes lépcső a 950 :S És az a fránya HT is jó lenne... -
Ribi
nagyúr
válasz
GreatGodzi
üzenetére
En is el akartam adni a P5LD2-t mert azthittem hogy emiatt nemtudom huzni a D805 procimat. Oszt kiderult hogy a proci az antituning. Most a D820-as alapon, 1.25V-n megy, lehet leveszem 1.2V-re

-
törölt tag
válasz
GreatGodzi
üzenetére
Én így vagyok az Abit AA8xe lapommal, és a 630-as procimmal. Azok voltak a szép napok

De menniük kellett, mert dualcore rulez
Ha megveszed az AB9Pro-t, rögtön dobd fel a legújabb biost, mert rengeteg hibát javít. -
törölt tag
válasz
GreatGodzi
üzenetére
Én Asus P5B-nél tapasztaltam hasonlót. D940-es proci, bár ment 4GHz-n de feszt kellett emelnem a procin, és az alaplapi chipsetnek is kellett adni. Abit AB9-nél viszont az alaplapi chip alapfeszen is stabil. és a proci is minimális feszemelést kapott.
-
S.Feri
őstag
válasz
GreatGodzi
üzenetére

-
ploteus
aktív tag
válasz
GreatGodzi
üzenetére
Akkor annyira nem is jó az az LD2+930

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- Arc Raiders
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest