Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
CortezX
aktív tag
-
Ribi
nagyúr
Alaplappal nincs gond, csak egy zord hutes kell, mert nekem is D820 van de p5ld2-vel, de melegszik mint a zááálat. Kicsit meghuzom, 3.5G@1.375V akkor alapbol 46-48 fokora all be. Terhelve felmaszik 63-ra is. Elvileg nem szar a hutom, es baromi meleg levego is jon a hutobol, szal itt a hotermeles a problemas. Szentem jo lap, van rajta minden ami kellhet, az egy bajom vele a pci slotok elosztasa. Sajna a 3 normal slotot a pci-e melle raktak, igy kb 2 hasznalhato ezekbol.
-
törölt tag
Nekem most van először Asusom. a P5B nagyon jó lap eddig. Rendesen tuningolható, a fesz, is emelhető, stb stb... Abitot szerettem volna, de nem sikerült szereznem értelmes áron. Asusról még nem nyilatkoznék, amíg nem teszteltem huzamosabb igeig. Eddig jó, csak drága. Az Abit lapjaimmal pedig sosem volt gond az utolsó egy AA8xe 3rd. eye volt, ami betonstabil volt, és átlag feletti tuningot tudott. Csak azért adtam el, mert nem támogatta a duálmagos procikat.
Amúgy dicsérik a P5LD2-t.
Ja igen.... MSI lapot NE ! járt már több is nálam de a koronát a P945neo2f tette fel, vérbeli antituning lap. Benne van a feszemelés, az FSB emelés, de bármit állítasz visszaáll alapra ! pedig egymagos, és kétmagos procival is teszteltem.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Intelt. Az nforce nem az igazi. Pl. Abit AW8D, AW9D Igen komolyan tuningolhatóak az Abit lapok, a mikroguru+a guruclock külső, vagy belső lcd pedig nagyon ott van. De ha nem a legújabb lap kell, akkor a az AW8max lehet nyerő. Ehhez is lehet guru clockot kapni, vagy akár a 3rd eye verzióban már eleve mellécsomagolják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam topic
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060826/cpu-3197_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)