Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatGodzi
tag
A 820-as nekem is szépen ment benne, de ezt a 930-ast szerintem nem tudja rendesen kezelni...
Elvégre a 945-ös chipsetet nem a 65nm-es procikhoz találták ki, csak muszájból támogatja, és szerintem ez itt a baj. Meg hát a P5LD2 az ASUS-nál olcsó alaplapnak számít, lehet, hogy valami alkatrészen spóroltak a tuning rovására (ha brutál tuningot akarsz, vedd meg az 50e FT-os alaplapot...). Ha így van, akkor ez szemétség, és valahol ezt leírhatnák az alaplap tulajdonságainál a honlapukon. -
GreatGodzi
tag
Az utóbbi pár nap sikertelen tuningkísérletei után én is megint visszatérnék az ABIT-hoz, az AB9PRO-t néztem ki magamnak. Eddig volt legalább 4 ABIT lapom, és egyikkel sem volt bajom soha (BH6, BF6, IS7, IC7), és csodálkoztam akkor is, hogy miért mondják sokan, hogy nem jók. Remélem megveszi valaki a P5LD2-esemet, mert az ASUS-ból elegem lett...
Azért a 939-es A8N-E lappal meg voltam elégedve, de hát az AMD volt... egy kicsit sajnálom, hogy eladtam...
-
GreatGodzi
tag
válasz
CortezX
üzenetére
A P5LD2-ben nagyon jól megy a 820-as proci, faszául tudtam tuningolni, utána lecseréltem 930-ra, hogy az majd milyen jó lesz, de 230FSB felett már alaplapi feszt kell emelni, és így is csak 238-ig megy. A 820-as procival 270-en is ment mindenféle feszemelés nélkül... Vagy ez csak az én lapommal van így? Tapasztalt még valaki hasonló szarságot? (másik alaplapban 4GHz-en megy a procim feszemelés nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest