Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzz
őstag
válasz
ploteus
üzenetére
Az volt a baj, hogy egy s939-es lapba raktam bele, és nem bírtam állítani a kontrasztot, de már azóta kiderült, hogy az agp-slot nem kompatibilis az eist-el, ezért nem lehet állítani a szorzó fsb-jét, syn7h37ic pedig azért tudta állítani, mert átnevezte a bios kerneljében a frame-et.
Röviden ennyi.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy meg az övé c1 steppinges, az enyém pedig b1.
-
vazzz
őstag
-
vazzz
őstag
Conroe mindent visz, de lássuk be, egy jó Conroe proci egy jó lappal annyiba kerül, mint egy egy közepes konfig monitorral együtt, ami egy átlag felhasználónak több, mint elég.

Jelenleg abszolút nem mondanám jó befektetésnek, pláne nem időtállónak, főleg, ha már idén piacra dobják a négymagos nagytesókat...
Várni kell még ezzel, (hacsak nem az a cél, hogy fitogtasd, milyen kira cuccod van
) mert tuti, hogy nagyot fog esni az ára 1-2 hónapon belül. Szarul tud esni az embernek, mikor a 2 hónapos cucca már a felét sem éri, mert annyiért már lehet újat, sőt jobbat venni... 
Szvsz..
-
vazzz
őstag
Hali.
Nagyon gyökér vagyok az Intel tuninghoz..
. 840d-m van, de 220fsb fölé nem tudom tolni. Nforce4 chipes lapom van, a memók órajele függetlenül állítható a procitól, tehát ez nem lehet szűk keresztmetszet. Tehát nem értem. Ramok 2x512/667 hynix, lap abit ni8 sli.
Már nem tudom mit állítsak, hogy feljebb tudjam tornászni a proci órajelét... Segítenétek? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)