- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trapacska
csendes tag
Hy ALL!
Nekem 1
Intel(R) Pentium(R) D915 2,8GHz 2x2mb cache procim,
Gigabyte ga-945p-s3 alaplap,
1gb ddr2 800MHz Kingmax RAM
MSI Radeon RX1600 pro 256mb ddr3
konfigom van...
Szeretném tuningolni, de 1enlőre még vannak problémáim... Ilyen pl, hogy kb olyan mint az 1,7-es celeronom.... mármint így teljesítményileg...DE, én igencsak találtam 1 bibit a gépemben...
és az a következő: 1, azaz 1db 300W-os tápegység
a videókari dobozára, rá van írva, hogy min sys power 350W, a procihoz és az alaplaphoz 400W-ot írnak...
kérdésem a következő: ha mondjuk egy 450W-os tápegységet bedobnék, akkor az kijavítaná a lustaságot, vagy vegyek új gépet? hát új gép? ez új....
kb 40gépet raktam össze, de ez az 1 ilyen lusta... és az összes többibe codegen 450W-os táp van ebbe 300W-os... ugyhogy szerintem ez lesz... erről kérek info-t, na meg hát persze a tuningolhatóságról
az alaplap dobozára rá van írva, hogy ''upports performance tuning''... de a bioszban csak a core volt-ot meg az fsb volt ot lehet állítani, azt írták hogy 1,5V-ig lehet huzni, nekem 1,2 -n volt, és most 1,38on van, de ugyan ugy 2800MHz.... szóval hogy is, és mit is kell állítgatnom? erre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest