Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trapacska

csendes tag

Hy ALL!

Nekem 1
    Intel(R) Pentium(R) D915 2,8GHz 2x2mb cache procim,
    Gigabyte ga-945p-s3 alaplap,
    1gb ddr2 800MHz Kingmax RAM
    MSI Radeon RX1600 pro 256mb ddr3
    konfigom van... :DDD

Szeretném tuningolni, de 1enlőre még vannak problémáim... Ilyen pl, hogy kb olyan mint az 1,7-es celeronom.... mármint így teljesítményileg... :W DE, én igencsak találtam 1 bibit a gépemben... :)) és az a következő: 1, azaz 1db 300W-os tápegység :DDD :D a videókari dobozára, rá van írva, hogy min sys power 350W, a procihoz és az alaplaphoz 400W-ot írnak... :DD kérdésem a következő: ha mondjuk egy 450W-os tápegységet bedobnék, akkor az kijavítaná a lustaságot, vagy vegyek új gépet? hát új gép? ez új.... :O kb 40gépet raktam össze, de ez az 1 ilyen lusta... és az összes többibe codegen 450W-os táp van ebbe 300W-os... ugyhogy szerintem ez lesz... erről kérek info-t, na meg hát persze a tuningolhatóságról :D az alaplap dobozára rá van írva, hogy ''upports performance tuning''... de a bioszban csak a core volt-ot meg az fsb volt ot lehet állítani, azt írták hogy 1,5V-ig lehet huzni, nekem 1,2 -n volt, és most 1,38on van, de ugyan ugy 2800MHz.... szóval hogy is, és mit is kell állítgatnom? erre is köszi a válaszokat

Új hozzászólás Aktív témák