Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
YODA mester
senior tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Szép mese volt csak kár, hogy kérdésemre se volt válasz... Másrészt én tesztekben csak azt láttam, hogy Opteron porig alázza a XEON-t... De ez most engem marhára nem érdekel...

Mint írtam vettem ma egy ilyet: XEON 2,8Ghz/800fsb/1Mb L2 cache, Socket 604, E0, sl7pd
Fingom sics mire jó, hány mag van benne hány bites A64-ekhez viszonyítva melyikkel egyezik meg tudásban..? Válaszolna valaki..?
-
robyeger
addikt
válasz
hobizoli
üzenetére
Netburst 108 Gbyte/s L2 cache kapacitásából adódóan elég nehéz manapság elérni a 10Ghz magórajelet, még tuningal is, na onnantól az Intel teljesítménye is visszahajlik.
Amúgy van előnye is és hátránya is mindkettőnek egymással szemben, még ha az A64 architektura összeségében jobb is gyári alapértékeken nézve.Ez mellett még van 600.000 egyéb más befolyásoló tényező. (Intel vagy AMD forumban csontig lerágva a téma
) -
Savanya
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Pls. help

Ha erre is azt mondja valaki hogy kevés v. nem lesz jó kiszaladok a világból!
A Hyperthreading(HT) a semmi gyorsulástól a másfél fizikai magig bármi lehet progitől függően.