Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Koosh_ALi

csendes tag

Hi all!
    Sokat hallottam a pentium d rol. Azt mondjak, h ez az a technologia amit nem szabad megvasarolni, mert h meg ecceuen nincs szofware ami ezt kihasznalna, hisz lenyege h egy idoben 2 szer annyi feladatot tud szamoln (parhuzamosan), ha program ugy szolgalna ki.

Jatekoknal allitolag lassabb, mivel ennel vannak nagyobb orajelu sima 1 magos procik is, itt logikusan belengondolva sem tudja kihasznalni a kettos mag elonyet, mert csak egy sorban erkezik az utasitas. Valamint hianyzik belole a Hyper Threading. Sokan mondjak majd biztos, h az csak pont azert van benne, mert h szimulalja a masodik magot... Igen de a kes memiroaja, es annak elerese is gyorsabb a HT val (2mb).

Meg egy utolso erv, h felesleges erre kolteni, ket ugyan olyan geppel, teszeltek egy termekbemutaton a Pentium D egy sima P4 el. Az orajeluk ugyan az volt. Videorenderelesnel ugyan annyi ido alatt fejeztek be a munkat.

Nem azert irtam le, h barkinek is elvegyem a kedvet, hanem csak a tapasztalataimat osztottam meg veletek. Amugy ez a dolog nagy jovot kinal a tovabbfejlodes teren. Hamarosan nem csak ket magos procik lesznek, hanem a duplaja... aztan annak is a duplaja... Aztan talan megjelennek a szofwarek is ala;) Akkor mar teljes lesz a kep es elonyet is ezekelheted a + befektetett penzednek;)

Új hozzászólás Aktív témák