- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru23
aktív tag
Én asetek vizescuccal belődtem 3.5ghzre nekem ez bőven megteszi tovább már ez a hütés se birná úgyse
-
pcguru23
aktív tag
az egyik mintha már egy picit jobban lelenne harcolva nem?Mármint a felülete.
-
pcguru23
aktív tag
válasz
peetmaster #11272 üzenetére
benchmark nálam nem futott meg nemis fut mert nem nagyon foglalkozok vele!
stabilitástesztél igazad van lestem a core temp progit!
-
pcguru23
aktív tag
Én mostanában a biosban nézem a hőt nem ilyen szutyok progikkal...
-
pcguru23
aktív tag
Jah és ami még eszembe jutott!21Xszorzóval van állitva a biosban de a cpuz és most nézem a core temp is 22x szorzót mutat és közel 3.6ghzet itt is!Lehet hogy a turbó miatt van?Mert bekapcsolva hagytam....
-
pcguru23
aktív tag
Hali srácok!
Nos!Dobtam az I7 860ra egy Asetek "vizhütést" végülis nem rossz!Alapona proci 32C a gyári hütővel 45C körül volt!Néztem egy kissebb tuningot alapfeszen (1.2V) 2.8ról 3.4Ghz-re igy 38C lett alapon a proci!Szerintetek meddig mehetnék ezzel a hütéssel még?És a másik dolog,3.4ghzre löttem a biosban és a cpuzt elinditva 3.6ghzet mutat!De csak ott!Everest és különböző progik 3.4ghzet amit belőtem.Szar lehet a cpuz? -
pcguru23
aktív tag
Nos!A lassúság eltünt és a gond az volt amit gyanitottam az 16.5V miatt volt!Ahogy tanácsoltad belődtem 1.6Vra és semmi várakozás szépen betölt nagyon gyorsan!
Plussz a procinak beállitottam autoról kézire 1.2V-ot és most sokkal stabilabbnak tűnik!
-
pcguru23
aktív tag
válasz
peetmaster #11213 üzenetére
Igy van 1333volt auton ezt állitottam 1600ra 1.65V al.Akkor lehet sok nekik?Nem tudom akkor lehet megnézem 1.6V-on.Máshol sehol nem lassab csak amig betölt a windows addig utánna semmi gon pl:bejött eddig 5msperc alatt most 8msperc alatt csak példaképp irtam...
mi befolyásolhatja akkor még?
plussz egy uccsó kérdés!42-45C alapon gyárihütővel sok ennél a procinál? -
pcguru23
aktív tag
válasz
peetmaster #11211 üzenetére
köszöntem!
A rammoknak 1.65V feszt adtam és 1600MHZ-re állitottam és azóta olyat vetem észre hogy gépinditásnál lassabban tölt be egy picit erre valami?bocs a sok kérdésért de intel szinten még nem vok otthol!
-
pcguru23
aktív tag
Értem a ram és cpu feszültséget már belőttem nem hagytam auton de a turbo boost-ot miért érdemes kikapcsolni ezt kitudnád fejteni?Csak mert bevankapcsolva...
És ami fontos hogy alapórajelen az alap fesz 1.232V ezt én egy picit soknak tartom vagy igy jó? -
pcguru23
aktív tag
Sziasztok!Nemrég váltottam amd x4 oldalról az adataimnál látható proci+lap kombóra.Annyi lenne a kérdésem hogy mit lenne érdemes a procin bekapcsolni illetve kikapcsolni hogy játékok illetve maga a gép stabil legyen?Tuning most még nem lessz mert a gyári hütő megy rajt.Valami ötlet?Turbó,energiatakarékos mód vagy akármi hasonló,HT vagy nem tudom amit jó bekapcsolni vagy épp kikapcsolni mert bezavarhat.köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged