- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
FSP400-60APN teszt
"Egyértelműen az olcsóbb 60APN széria, melyben a 400 wattos modell két év garanciával nagyjából 7500 forintba kerül. Az ugyanilyen tudású SAGA II 400 lényegesen drágább, közel 12 000 forintot kóstál. Szerintünk ez a felár túl magas a fehér színért és a valamivel több csatlakozóért. Így hát az FSP400-60APN tudása és kedvező ára miatt különösen ajánlott címet kap"
-
proof88
addikt
én 1 hete jártam hasonlóan ... új félkonfigot raktam össze, addig ment amíg csak házon kívül indítottam el, de amikor beraktam a házba, már nem ment, mert elindítottam, és leállt, majd magától elindult, leállt, ezt a végtelenségig csinálta volna csak a tápot lekapcsoltam. Nem tudtam mi a gond, az alaplapon van egy kis cucc ahol kiírja éppen hol jár az alaplap a POST során, ott olyan kódot mutatott ami benne sem volt a kézikönyvben ... elkezdtem mindent lehúzni, míg eljutottam odáig hogy a front paneles csatlakozósorra kötött dolgokat (pl bekapcsoló gomb, reset gomb csatlakozója, stb) eléggé nyomja felülről a sata csatlakozó úgyhogy ott igazítottam és megjavult
korábban amíg még nem raktam be a házba, az alaplapi bekapcsoló gombot használtam, akkor még nem volt gond, szerencsére csak 20 percig csesztem el ezzel az időt
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nincs, a w7 hülyülhetett meg, mert csináltam egy új telepítést és most ok, a bootoláson akartam gyorsítani, ezért a msconfig-ban átállítottam a processzorok számát, igaz akkor nem figyeltem még, de olyan, mintha akkor hülyült volna meg, de ez nem biztos.
Furcsa nekem ez a lassú boot, igaz ha feláll a rendszer, akkor már minden gyors.
Megpróbálom leírni:
laptop bekapcs
win indítása képernyőn kb majdnem 1 percig tököl
utána sötét kép, kurzorral kb 20 sec
majd a kurzor átvált töltés ikonra kb 20-30 sec
üdvözöljük képernyő 20-30 sec
desktop, mire használni tudom még 10-15 secszerintem ez nem normális, bár az is igaz, hogy amíg a frissítések le nem jönnek, a fent leírtak egyáltalán nem tapasztalhatóak, vagyis gyors a rendszer, tehát valami megfogja boot alatt, csak tudnám, hogy mi...
Ezek indulnak alapból, ami képen látszik, mivel tudnék rajta gyorsítani?
Egyébként a leállítás meg kb 5 másodperc! -
1989rigo
tag
VIBO: Nekem is volt ilyen problémám de csak egy usb portnál az is ami a ház elején volt. Azt mondtak hogy nézzem meg hogy jó sorrendbe van e rádugva az alaplapra csatlakozó.
Az jól volt. Megpróbáltam egy új windows felhúzni hátha megszűnik, és sikerült.
Vagy nézd meg hogy nincs e sárga kérdőjel a sajátgép/tulajdonságok/hardver/eszközkezelőben. Ha van akkor frissítsd fel a chipset progit windowsnak.Remélem tudtam segíteni.
Üdv Szabolcs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest