- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nincs, a w7 hülyülhetett meg, mert csináltam egy új telepítést és most ok, a bootoláson akartam gyorsítani, ezért a msconfig-ban átállítottam a processzorok számát, igaz akkor nem figyeltem még, de olyan, mintha akkor hülyült volna meg, de ez nem biztos.
Furcsa nekem ez a lassú boot, igaz ha feláll a rendszer, akkor már minden gyors.
Megpróbálom leírni:
laptop bekapcs
win indítása képernyőn kb majdnem 1 percig tököl
utána sötét kép, kurzorral kb 20 sec
majd a kurzor átvált töltés ikonra kb 20-30 sec
üdvözöljük képernyő 20-30 sec
desktop, mire használni tudom még 10-15 secszerintem ez nem normális, bár az is igaz, hogy amíg a frissítések le nem jönnek, a fent leírtak egyáltalán nem tapasztalhatóak, vagyis gyors a rendszer, tehát valami megfogja boot alatt, csak tudnám, hogy mi...
Ezek indulnak alapból, ami képen látszik, mivel tudnék rajta gyorsítani?
Egyébként a leállítás meg kb 5 másodperc! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Help!
Szerintetek mi lehet a baj,hogy csak egy magot ir minden,az eszkozkezelo meg rendesen irja,de most az everestben pl mag helyett dioda lett nem ertem az egeszet, 1 hetes laptop...
kep
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged