- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
én rögtön egy sodrott rézhuzalból fejtettem ki egy szálat, és csipesszel meghajlíottam. ich been cyber sebész...
és tökéletesen működött. csak hát a feszállítás nem a biosból történt, hanem a proci alól. kicsit macerásabb a tuning. de asszem, ha a biosban kicsit levettem, akkor a csökkentett feszhez adódott a + drót adta fesz. csak hát abiosban annyi variáció volt, hgoy 1.35 vs 1.4...
és baromi nehéz volt kilépni, melyik lyukakat kell összekötni, mert anetena proci felől volt az ábra, azalaplap ugye meg tükörkép...
nah, de ezmár igen offos abba is hagyom..
-
szab.tam
nagyúr
hajrá.
én éppen most vagyok egy ilyen beállítós szenvedés közepén, de már nem élvezem, sőt kifejezetten unom...."Volt, hogy az athlon xp lábait drótoztam"
te is fiam, brutális.
én is.... sőt 2-t is raktam, mert az első +0.1v, a második további +0.05v-ot jelentett.
így lehetett az1.4v-ból 1.5 és 1.55 v-ot gyártani, ha a fránya asrock lap biosa nem engedte...
jó van: látom van még pár nemnormális. egyszer az egyik "u" alakó drótpatkó eltűnt a lapon. sosem lett meg.... -
szab.tam
nagyúr
bocs, hogy a partvonalról belepofázok, de:
ha sok alkalamzás nyitva van, és a ht is aktív, akkor nálad látható módon, 4 gigán az ibt 50 gflops-ot produkál. csak viszonyításként a q9550@3.6ghz procim csinál ennyit ibt-ben, linx alatt 51.4-et...
következés képpen így a teszt nem nyúzza teljes mértékben a procidat, tehát a stabilitás is kétséges.csak a hőmérsékletet monitorozd, feladatkezelő kikapcs, a cpuz kikapcs is mínusz majd 1 gflops, és ht is kikapcs.
úgy is nézd meg, hogy stabil-e.... (persze úgy is van, hogy a bekapcsolt ht-vel nehezebb sbail beállítást elérni, de nem feltétléenül. mindkét módon érdemes tesztelni)
az meg külön tészta, hogy nem 5 kör ibt-vel. (na ok, most nem akarod megsütni hosszabban, érthető.)
én amíg nem tudok produkálni legalább egy 100 köröset hiba nélkül, addig nem hagyom. pont tegnap volt egy linx 3 giga rammal dedikált 150 körös teszt. a 72. körben hibával megállt. legyintettem. ki is fagyott utána a dirt2 többször is. (biztos nem driver/vga hiba volt, de ezt most nem fejtem ki bővebben).és most van 250 körös linxstabil beállításom. nem is fagynak ki a játékok. természetesen az 5 kör ibt is töbet ér, mint 100 óra prime95.....
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Nem lehet, hogy újra kéne pasztázni? Vagy esetleg nem jól van feltéve a hűtő(nem fekszik rá a procira megfelelően)? Házad szellőzése milyen? Ha lejjebb viszed a feszt akkor tuti lejjebb megy (milyen meglepő), esetleg próbálkozz a finomhangolással.
Sárpac aláírását idézve:
"Alap fesz alatt a maximumon túl!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Házimozi haladó szinten
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged