- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam #5533 üzenetére
mindenképpen a GA-P55A-UD7 lenne a szimpatikus.
az a kérdés, hogy van-e valami gyengéje, ami a laikusnak kívülről nem látszik? (viszont ha valaki itt már használt ilyet, az tudhatja...)
mi újság a 2*16 sli-jal: tudja-e?
és van-e abban az árkategóriában sokkal jobb? (vagy esetleg nagyon picit felette.) -
Karex
senior tag
válasz
szab.tam #5435 üzenetére
Én talán valami nemlétező szorzót akartam kipróbálni, és első körben szélvédő-fűtőszál javítóval estem neki a lábaknak, mert ugye kenhető, és száradás után is vezető.
Aztán tiszta mocsok lett minden, összekent más lábakat is.A mai napig nem értem, hogyan indult el anélkül, hogy az arcomba robbant volna, vagy simán elfüstölt volna az egész.
Mindenestre ment, csak nem történt semmi változás.Na, utána tértem át a drótra. Manapság meg lehet sz*pni 22 bios almenüvel és lassan már a gombelemnek is állíthatod a feszültségét, ha tuningolni akarsz.
-
Karex
senior tag
válasz
szab.tam #5427 üzenetére
Akkor ez úgy látom egy hosszabb időtöltés kezdete lesz
Azonban a HT nélküli tesztet kihagyom, hiszen nem azért vettem hogy elmondhassam, 1 maggal stabil 5.2 ghz-en. :]
A programok lelövése érthető valahol, de azért úgy sem kapunk valós életbeli példát. Mi van ha éppen azért nem fog 100 kör után sem hibázni, mert semmi dolga, csak azt az egy szintetikus tesztet futtatni (ok, persze maxra terhelve, ami biztos keményebben megviseli)?
Köszi a tanácsokat, mindenképp kipróbálom még több módszerrel is, ezt vedd egy hozzá nem értő, kötekedős hsz-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged