- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
válasz
stefflpapa #3181 üzenetére
Koszonom! Ennyi nekem eleg is volt.
Azert ha van idod, kerdezz ra a tapos topicban. Nem veszitesz vele semmit.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
stefflpapa #3166 üzenetére
Szerintem nem a tápoddal van a gond.
Erdei körökben elterjedt az a nézet, hogy QPI feszt 1,35V ig lehet vagy egyenesen arra kell állítani magas BCLK-nál.
Szerintem 1,2 és 1,3V között is érdemes probálkozni 200 alatt, de ez nyilván CPU függő is. -
alibaba78
őstag
válasz
stefflpapa #3166 üzenetére
Itt kerdezd meg a tapot!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
stefflpapa #3163 üzenetére
A qpi feszen nem állítottál? Azt is kéne mert a BCLK felnyomásával változik annak is a frekije.
Milyen tipusú a tápod? A 12V által leadott áram számit.
Ha több ágas és áganként csak 15-16A-t tud, akkor lehet hogy a maxig kihajtottad.
Kéne monitorozni a 12V-os ág feszét, mert az ilyenkor ledroppol.Volt itt egy kis vita hogy a CPU menyit hőt termelhet.... mivel nálad normális hőfokon tartja a CPU-t a mugen, 150W-nál többet biztos nem jön ki belöle, ennyit meg csak kéne birnia tápodnak.
Szóval inkább az egyébb feszeket nézd meg, esetleg a RAm szorzót csökkentsd, ha a gyári freki főlé ment a magas BCLK-val.(hívjuk már BCLK-nak az fsb-t, mefrt annak már vége a C2D-vel...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest