Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsu21
aktív tag
próbáltam 4ghz itt már kért 1,31 V viszont az IMC voltot 1,25 re lőttem be így nem tetszett neki
vissza raktam auto-ra úgy már ment normálisan viszont az imc 1,44-re ugrott fel ami szerintem már sok
igazából nem vágom az imc mi is csak előző hszk-ből olvasgattam hogy kb mien érték a jó
ja és ezt már a bios is pirosan írta ki gondolom akkor ez már magas neki -
kisza25
félisten
ez így van csak akkor VGA limites beállítások kellenek, a multinál csak annyi a hiba, hogy nem jó VGA limittel játszani oda kell a magas FPS
pl. most egy i3 540@ 4Ghz +HD6850 párosom van, ha fullHD high-on játszom a VGA 100%-on van a proci 65-70% pörög, ha low-on akkor a proci 90-95%-on és a VGA 80-85%-on,
de a legnagyobb gondom, hogy 32fő feletti pályán nekiáll lagolni az egész -
Formaster
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Végül is max OC-hez 24/7re kitesztelhetem ezzel is. Linx-el tesztelve most lehet magas a hőmérséklet, nyáron meg úgysem melegszik annyira, mert játékok nem terhelik annyira mint egy linx teszt. Ha meg túl meleg lesz akkor meg visszaveszek belőle.
Csak rá kellene vennem magamat, mert ez a tuning ugye nem fél óra mulatság, kellene egy pár óra tesztelés szempontjából.
-
-
Speed®
titán
-
Speed®
titán
Ha neked jobbnak tűnik, az elég..nekik is elég, hogy tudják, ez a jobb x)
Viccet félretéve..az a 10-20%, ami van köztük, nem óriási eltérés..és valóban, ha a körítést nézzük, utóbbival jelenleg masszívabb háttered van..bár, a váltás árát nem firtattuk, az még csavarhat a véleményemen ;p
-
-
dangerzone
addikt
Azért gtx 580 vs i7 -nél ne beszéljünk már cpu limitről.
Oké, abban egyetértek, hogy egy 3,6ghz-ig azért persze, lehet húzni a processzort, hogy 60 fps helyett legyen 100. De nem kell 4500millió terahertz-re.
Egyébként a cpu limit meg a "még lenne a vga-ban tartalék" közel sem ugyanazt jelenti.
580gtx mellé egy E5200-ra mondanám rá, hogy hééj, cpu limit.
De egy 3 ghz körüli i7 már bőven elfogadhatóan folyamatos futtatásra képes ( nem szaggat ) pl az 580 gtx mellé.
-
kisza25
félisten
ez csak egy példa volt, nem tehetek róla, hogy nem érted mit írok, csak szajkózod az igazadat
,
tehát a GTX 580 egy sokkal erősebb kártya mint az én általam említett HD5850 és szerinted nem kapnék vele azonos felbontáson annyi FPS-t i7-870-el karöltve mint HD5850-el,
ezt próbálod velem elhitetni, na ne röhögtess
az biztos, hogy míg HD5850 elfogy fullHD ben addig GTX 580-ban marad tartalék bőven, de én már nem erről beszéltem, azért is írtam, hogy hagyjuk, elbeszélünk egymás mellett -
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
a CPU limit nálam azt jelenti, hogy a CPU miatt játszhatatlan, fullHD-ban,
azt elhiszem, hogy 50FPS helyett kapsz 60-70, vagy még többet mert húzod, de emiatt sem érdemes húzni
nem tudom GTX580-nál mikor fogy el a GPU, de vga limites beállításoknál ott sem lenne különbség,
amúgy az általad linkelt tesztben a GTX 560-nál a kártyához való beállításokkal mindegy volt, hogy 2,8 vagy 3,8Ghz-en, megy a proci, nem kapott több pontot,
a GTX580-hoz kell venni egy hozzá való monitort is -
shteer
titán
-
Madn!ght
addikt
Szvsz a tápegység sípol. Nekem anno az FSP bluestormom csinálta ugyanezt.
Érdemes egy minőségi tápegységre cserélni a jelenlegit, amennyiben tényleg abból jön a hang. (pl corsair VX 450-re. Nekem ilyen volt 3 évig, és ha nem jön rám az SLI mánia el sem adom)Nem tudom milyen hűtésed van, de pl nekem a pár ezer forintos CM 212+ tökéletesen megfelel. 2 db 1000rpm-re szabályzott ventivel gyakorlatilag hangtalan, továbbá a proci idleben 39 fok, terhelve 51. (kb 25 fok van most a szobában)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest