- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetmaster
senior tag
válasz
Apone33 #7872 üzenetére
Szerintem ilyen "gyári" pasztával nem érdemes foglalkozni. Legalábbis az én tapasztalataim ezt mutatják. MX3-tól biztos nem lesz jobb az a paszta, de egy próbát megér.
ittakary: áááá, nem bírom ki én addig. Már most hiányzik az iPhone, pedig csak pár napja adtam el. 5-ösre nem pályázom, mert Mo.-ra minimum 200ezerért fog bejönni, az meg megfizethetetlen (előfizus hűségnyilatkozattal meg hülye leszek venni, mert legalább 80ezerrel többet kell visszafizetni, mintha megvenném újonnan kártyás csomagban). Jó lesz nekem most a 4-es 1-1.5 évig, aztán addigra remélhetőleg emberi ára lesz az 5-ösnek is, és lehet venni.
Na de off, mert ez nem az a topic!
-
peetmaster
senior tag
válasz
Apone33 #7863 üzenetére
Persze, azzal már ne foglalkozz.
Sajnos a hűtők nagysága nem egyenesen arányos a teljesítménnyel/hatásfokkal. De mielőtt feldobod az új hűtőt, gondoskodj némi MX-2 vagy MX-3 pasztáról.
chabeee: Thank you!
Rick4: én is SSD-re kapargatok most, csak előtte még "be kell ruháznom" egy 4-es iPhone-ra.
-
peetmaster
senior tag
válasz
Apone33 #7855 üzenetére
Igen, arra gondoltam. Tuti kiszedhető az is (ki kell csúsztatni, miután a felfogatókat lehajtottad). Nekem a D14-nél van hasonló módon a "belsejében" az egyik venti, és amint az általad link-en is látható, ott a két felfogató, amivel hozzá lehet erősíteni magához a hűtőhöz.
Várjuk az eredményeket!
Motion_Blur: Köszi!
Igyekszik az ember.
-
peetmaster
senior tag
válasz
Apone33 #7849 üzenetére
Nekem GTA4-nél van úgy, hogy kis túlzással bármeddig húzom a procit, mindig nő az fps. 3.6Ghz és 4.2Ghz között van 10fps különbség, ami azért a GTA esetén nem gyenge különbség (37 átlag fps helyett 46-47)!
Ha nincs gáz 4.2Ghz-nél, és szemmel látható javulást érzel, akkor hagy szóljon!
-
válasz
Apone33 #7788 üzenetére
Igazából mindkettő jó döntés, (nekem is ilyen van) csak azért ha logikusan nézzük a dolgokat, akkor egy fél éves (se) generáció mégiscsak jobb választás mint egy másfél éves.
Játékokban különbséget (ld. PH teszt!) csak akkor fog tapasztalni, ha már amúgy is nagyon magas az FPS (100+), OS-nek mindkettő bőven elég, ezeken a Win7 x64 már gyakorlatilag repül... ezeken kívül a fogyasztás ami számít: ebben pedig a Sandynek jár a pont.
Tuningolni mindkettőt lehet bőven: én is 4GHzen tolom a 760-at, de a Sandyt is meg lehet rántani, bőven a józan ész határain túlra is
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Apone33 #7755 üzenetére
Egy Alpenföhn Matterhornnal biztos jól járnál, nagyon jó "kis" hűtő, és nagyon jól is néz ki, nálam az i5 760-at 4,3 Ghz-n (1,4V) is 70C fokon tartotta Prime 95 alatt.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Apone33 #7752 üzenetére
Annak a hűtőnek lazán le kellene hűtenie a procidat.
Próbáld meg azt, hogy leszeded a hűtőt és egy tükörre teszed.Próbáld meg, hogy billeg-e.
Vagy akár be is kenheted nagyon vékonyan fogkrémmel vagy bármivel (de tényleg nagyon vékonyan) és megnézed, hogy milyen nyomot hagy a tükrön.Lehet a hűtő felületével van a gond.
-
Recon666
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- OLCSÓ MONITOROK
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest