- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
OC socket elvileg csak az uncore orajelre van hatassal. En 3500-nal nem tudok feljebb lepni ott, Te valszeg siman bemesz 4000 fole. Semmi extrat nem allitottam, mert nincs is olyan sok lehetoseg.
VCCIN 2v, VCCIO 1.15v, Vring 1.17v, PCH 1.05v -ot pedig feltoltam 1.25v-ra(elvileg a BCLK-ban segithet), Vsa -t pedig 1.2-re raktam mind a memoria, mind a BCLK miatt.Valaki mar moddolta a cpu-jat? Ha tudnek szerezni hoallo szalagot, akkor lehet megcsinalnam.
Egyebkent aki tudja, leirhatna, hogy ez igy jo e, vagy nem. Na meg azt, hogy mik a hatarok ezeknel a feszultsegeknel. Mert pl. az alaplapom mar piros az 1.2v ring es SA voltage-nal, kozben meg csomo helyen olvasom, hogy ringnek adnak 1.3v-t, SA -nak meg 1.3v+ is akar. Es akkor itt van ez a leiras, ami sokkal visszafogottabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Formula-1 humoros
- Videós, mozgóképes topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest