Hirdetés
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
7/24 tesztelni fogom, le sem kapcsolom a gépet, IDLE megy minimum folyamatosan. Az első 24 órát sikeresen vette. Kékhalálnak még nincs nyoma, eddig meg vagyok elégedve vele. Építgetem rá a rendszert fel szépen távmenedzsmentből, úgyhogy remélem nem döglik le

Új processzort is vettem hozzá, ugyanazt a 6800k-t, amit a másikba, csak egy új példányt. Meglepő módon volt olyan felhasználó előzőleg, akinél kiderült, hogy bár a processzor működött, az okozta nála a fals alaplaphiba gondokat! Ő sem tudta, hogy létezhet ilyen is. Én is meglepődtem rajta nem kicsit, úgyhogy biztos ami biztos, a processzort is kicseréltem.
Érdekes módon most minden jól működik, az új RAM-ok is XMP-vel, processzor felhúzva 4.0 Ghz-re (távoli asztallal nem akartam egyelőre tovább húzni, nem volt még idő a kitesztelésre), M.2 SSD-vel sincsenek gondok.
Nem tudom az előző alkatrészekkel mi volt a gond, de úgy tűnik a RAM és az SSD tesztek valóban jól működtek és nem ezekkel volt a gond.
Egyelőre megnyugvás van és boldogság. Bár azért az első 3 hónapon még szeretnék túl lenni, mielőtt messzemenő következtetéseket vonok le a lapról, mindenesetre árban (az ajándék headszet miatt!) jó választás volt, az ASUS TUF-ot is 130e-ért szokták dobálni mindenféle extrák nélkül, ja és azokkal elég sok probléma szokott lenni, mint kiderült (pedig attól se azt várná el az ember, főleg hogy specializálták a stabil működésre OC helyett!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone-t használók OFF topikja
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest