- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siszibatya
tag
Szia !
Köszi a linket , de nekem nem fontos az hogy színben egyezzen a lappal .
Néztem mind a két gyártónak a ramjait 2666 gyorsaságú nekem bőven elég . Húzni nem tudom mennyire lehet őket , mennyit enged stabilan a ráírt gyorsaságot tudja az a lényeg.
(
A 3000-re húzni és stabilizálni ram sebességet nehezebb de valamiért a 3200ast állítólag könnyebb - 1,25straphoz és 1.00straphoz van köze , alaplaptól és memóriától is függhet - az olvasottakból bios-hoz és a chipekhez is köze lehet és azoknak a programozásukhoz) - Ezt tudtam kivenni a fórumon olvasottakból , remélem nem írtam semmi hülyeséget, pontatlant . Írjátok , javítsátok ha igen.A bios-ban is tudni kell mit , hogyan meddig kell álltani az értékeket és ezek sorrendjét - aztán stabilitásteszteket futtatni
4,4Ghz sebességet szeretnék elérni a procival , ennyit talán bírni fog - ha nem az sem akkora baj .
Kompakt vízhűtés megy majd rá Arctic Liquid Freezer 240 , aminek ventijeit cserélni fogom 2db sokkal jobbra.
Egy kis agymenés , gondolatok amelyek érdekelnek , foglalkoztatnak :
Uncore húzása is érdekes téma: kinek mennyit megy és milyen lapban ?
- miben mutatkozik meg az előnye , ereje az alap sebességhez képest ?
Milyen programokba észrevehető ha ezek az értékek húzva vannak és nem alapon vannak ?
pl. benchmark , konvertálás : fotó , videóJátékokhoz van értelme ha ezek húzva vannak ( uncore , ram ) ?
A proci húzásából nem mindegyik játék profitál akkorát , ott jobban a videókártya ereje számít , bár van amelyik a magas 1 szálas vagy akár többszálas teljesítményt szereti ezt vettem észre a videókból amiket néztem. - összehasonlítós videók ezek youtube-onAmelyiket meg rosszul optimizáltak ott lehet akármilyen csúcsvas alatta , akkor is ugyonolyan ócska marad.
Én még nem láttam olyan játékot amelyik a 6magot/12 szálat kihasználná ,jól optimizálva meg még 4mag/8szálra is kevés van. Ha vannak ilyenek azok érdekelnének.
A plusz erő és magok jó ha megvanak , kell a tartalék.Több videókártyás rendszerekre az optimalizáltság és skálázódás is érdekes.
Amennyit az ember rákölt/ene nem hoz mindenesetben akkora plusszt , amekkorát elvár .
Ilyen ez a popszakma .
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged