Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Jajj ne. Már megint ez a "nincs két egyforma..." dolog. Amikor a VGA-ra írtátok, már akkor is a falra másztam ettől az elmélettől. Pillanatok alatt meg tudtam cáfolni azt is, mivel fogtam két egyforma 780 Ti-t és futtattam rajtuk 8 órán keresztül a Merto benchmarkot. 1% eltérés volt az FPS-ben, a TDP-ben, meg a vGPU-ban. Ami ugye simán lehet mérési hiba. Nem értem minek erőltetitek ezt az elméleti baromságot többen is, amire bizonyíték sincs. Már csak azért sem, mert én viszont bizonyítottam az ellenkezőjét. Valaki egyszer kitalálta és mivel megfelelően misztifikus és megfelelően megfoghatatlan (szerintetek), sok-sok "hiba" ezzel magyarázható.
Egyébként nem is értem, hogy ezek az érvek hogyan állhatnak helyt jelen esetben, amikor nem is erről beszéltem. A dupla teljesítmény azonos fogyasztás mellett dolognak semmi köze nem lehet ahhoz, hogy melyik CPU-nak mennyi a gyári feszültsége. Meg annak sem, hogy gyárilag melyik CPU sikerült jobban és melyik rosszabbul.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- AMD Ryzen 5 9600X box, közel 3 év garival !!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest