- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Külföldi SIM-ek itthon
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
Sikerült rájönni, a Vantage a 4.5ghz-es tuningra akadt ki, ugyanis sajnos itt még mindig nem volt stabil a rendszer, pedig már 2.0 vrin és 1.33v vcore-nál jártam. A 3d mark 11 pedig nagyon érdekes volt, mert amint csak egy picit rátettem a vga órajelre, már el sem indult a teszt, holott firestrike röhögve megy ~200 core és 500 memória órajel emeléssel is és egy játék sem szemetel vagy csinál furcsaságokat.
Ami örömre ad okot, hogy a 3000-es corsaireket sikerült 1.37v-on 14-16-16-34 1T-re időzíteni és így ~4.4ghz/4ghz uncore mellett 1.9vrin 1.25vcore 1.25vring és +0.300v system agent feszen is beton stabilnak bizonyult a rendszer 1 óra realbench stress teszt és 1 óra aida64 rendszerstabilitás teszt mellett. A trfc-hez nem nyúltam az még mindig 390, de vajon mennyit hozna bárhol is, ha lejjebb vinném?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Sweet.tv - internetes TV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Próba
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest