- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Történet vége elképzelhető, hogy az alábbi lesz nálam
Átlag userek azt mondják túlárazott vacak mind a gyártó termékei... Lehet, hogy a képen szereplő csúcsmodell 2,5M, de ha ott valami nem épp úgy megy, mint a vele megegyező PC-n 1,5M-ért, akkor valaki lemond, és elmegy meghalni
-
BlackSoft
addikt
Hát én 2013-ban építettem X79-et, és ugye addigra volt BIOS bőven, kiforrt az egész szépen
Valaha volt legstabilabb rendszerem volt a 3930K-val, 3970X-el kicsit gyengébb volt a stabilitás, de az is 10/8-as értékelést kap tőlem. Ez a mostani R5E+5960X 10/3. Ugyanakkor érdekes a teljesítmény... A CPU alapórajelen veri a 3970X-em, ami 4,7-en járt
(#167) helkis: Hát láthatod, hogy ezt nem csak itt csinálják, hanem mindenhol máshol is. Talán a legnyilvánvalóbb, és láthatóbb az a játékipar, ott is a Ubisoft oldaláról
És érdekes, az AC: Unity-ből készült fél évvel ezelőtti gameplay bugmentes volt, míg a végső változat, amit kaptunk, részemről a valaha látott legbugosabb játék, még akkor is ha, ezeket valamennyire félre tudom tenni, mert a történet teszik, és leköt. R5E is szépen ment, míg meg nem jelent... A kérdés, hogy ezt hogy csinálják? Bűvészek, vagy mik?!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest