Hirdetés
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
BlackSoft
üzenetére
én az R4E-vel is így voltam az elején a 4930k-mmal, első körben biost kellett bele iratnom, hogy egyáltalán elinduljon..
aztán jöttek a ramos mizériák, 1600mhz fölött fagytak.. a dominator GT-jeim, illetve samsungok, és G.skillek is, ezt végül a platinumokkal tudtam csak orvosolni, illetve visszaváltottam egy pöpec 3930k-ra ami alacsony feszen tudott 5ghz-et..
hamarosan jön egy 4960x hozzám, meglátom mennyi szívás lesz vele, ha nem lesz jó, akkor mérges leszek.. én is..

(#166) BlackSoft - továbbá nem értem én sem, hogy akkor mi a ráknak adják ki a lapot, ha kapásból kell hozzá 5új bios..
alig van bele proci, meg ram, mégis a usereknek kell kitesztelniük egy 600k-s félkonfigot?
azért profit ide, presztizs oda, ilyet nem lenne szabad megengedniük.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
aztán jöttek a ramos mizériák, 1600mhz fölött fagytak.. a dominator GT-jeim, illetve samsungok, és G.skillek is, ezt végül a platinumokkal tudtam csak orvosolni, illetve visszaváltottam egy pöpec 3930k-ra ami alacsony feszen tudott 5ghz-et..