- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
BlackSoft #166 üzenetére
én az R4E-vel is így voltam az elején a 4930k-mmal, első körben biost kellett bele iratnom, hogy egyáltalán elinduljon..
aztán jöttek a ramos mizériák, 1600mhz fölött fagytak.. a dominator GT-jeim, illetve samsungok, és G.skillek is, ezt végül a platinumokkal tudtam csak orvosolni, illetve visszaváltottam egy pöpec 3930k-ra ami alacsony feszen tudott 5ghz-et..
hamarosan jön egy 4960x hozzám, meglátom mennyi szívás lesz vele, ha nem lesz jó, akkor mérges leszek.. én is..
(#166) BlackSoft - továbbá nem értem én sem, hogy akkor mi a ráknak adják ki a lapot, ha kapásból kell hozzá 5új bios..
alig van bele proci, meg ram, mégis a usereknek kell kitesztelniük egy 600k-s félkonfigot?
azért profit ide, presztizs oda, ilyet nem lenne szabad megengedniük..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Debian GNU/Linux
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I5-8600K
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest